Ajándékutalvány

Ajándékutalványok

Teendők a várandósság alatt, felkészülés a szülésre online tanfolyam

szülésfelkészítő utalvány

Amikor a várandósságról beszélünk, legtöbbünknek a reggeli rosszullét és az alkohol fogyasztásának elkerülése jut eszébe. De az áldott állapot ennél sokkal többről szól. Szól a vizsgálatokról, a testünk változásiról, átalakulásáról, táplálkozásról, egészségről, szépségről, rengeteg felmerülő kérdésről, szélsőséges érzelmi állapotokról, szólhat örömteli várakozásról, vagy éppen önmagunk megkérdőjelezéséről. Vajon jó anyuka leszek?

Nem csak a várandósság teendőire és a szülés folyamatára készítjük fel a kismamát (és a kispapát) a tanfolyamon, hiszen ennek az időszaknak egy nagyon fontos feladata a lelki felkészülés is! Ebben is segítünk!

Online Babaelsősegély tanfolyam - gyerekek, balesetek, jobb felkészülni...

Babaelsősegély tanfolyam - gyerekek, balesetek, jobb felkészülni online tanfolyam utalvány

Mi szülők ki sem tudjuk találni, hogy a gyerekek milyen fantasztikus elképzelésekkel tudják magukat veszélybe sodorni. Ezen az előadáson áttekintjük a lehetséges veszélyforrásokat és ezeket különböző életkorokban vizsgáljuk meg. A gyerekeket ért balesetek kapcsán az ember hajlamos pánikba esni, éppen ezért szerencsés, ha előre felkészülünk azokra a helyzetekre, amibe a gyerek esetleg keveredhet, balesetet szenvedhet. Megnézzük milyen teendőnk van ezekben a helyzetekben nekünk, felnőtteknek.

Szobatisztaság és a hozzá kapcsolódó szokások kialakítása online tanfolyam

Szobatisztaság és a hozzá kapcsolódó szokások kialakítása utalvány

Rengeteg tévhit, magunkkal hozott nevelési módszer és biztosan működő “tuti” tipp kering az interneten, melyek mellett szülők és szakemberek egyaránt leteszik a voksukat és melyeket hajthatatlanul követnek. Nincsen két egyforma gyermek, nincsen olyan trükk, ami mindenkinek működni fog. Különböző lehetőségek vannak, ahogy különböző gyermeki viselkedések, szokások, és nekünk szülőknek, a saját gyermekünkkel összhangban kell meghoznunk a döntéseinket, és velük összhangban kell kialakítanunk a folyamatokat, ahogy a szobatisztaságra nevelés folyamatát is!

Ajándékutalványok előnézete

A4-es méretben nyomtatható.

Scroll to top