Mi a különbség a bugyipelenka és a nadrágpelenka között?

epelus.hu kiemelt kép különbségek

Mi a különbség a bugyipelenka és a nadrágpelenka között?

Számos kérdés merülhet fel a pelenka választás során. Az epelus.hu ebben a bejegyzésben a bugyipelenka és a nadrágpelenka közötti különbségekre hívja fel a figyelmet a félreértések elkerülése érdekében.
Még a baba megérkezése előtt elkell gondolkoznunk azon, hogy mégis milyen pelenkát válasszunk az elkövetkezendő időszakra.

Minden szülő 100%-ban biztonságos és kényelmes pelenkát szeretne, amely szárazon tartja csöpséget, és lehetővé teszi számára, hogy szabadon felfedezhesse a világot.

Az újszülötteknél a legmegfelelőbb választás a hagyományos vagy másnéven a nadrágpelenka, mivel a baba még nagyon picike. Ezek a nadrágpelenkák tépőzárral vannak felszerelve, hisz ezzel tudjuk ezt a fajta pelust rögzíteni.
A tépőzáras verzió azért ideális választás az ilyen kicsi gyermekeknél, mivel azt úgy tudjuk feladni rá, hogy az kényelmesen igazodjon az alakjához és megfelelően zárjon.
Ezzel ellentétben a bugyipelenka használata csak a későbbi időszakban praktikus választás, nagyjából amikor a pici súlya eléri a 7 kg-os tömeget. A már izgő-mozgó gyerekek pelenkázási rituáléja már sokkal problémásabb, ezért a bugyipelenka nagy előnye, hogy használata gyors és egyszerű. Ezt a fajta pelenkát szimplán csak fel kell húzni a babára, mint egy kisnadrágot és már kész is. Ráadásul a levétele is roppant könnyű, hiszen csak a két oldalán lévő perforációt kell elszakítani hozzá.
Az epelus.hu csapata ezt a fajta bugyipelenkát akár a leszoktatás időszakára is ajánlja, hiszen ennek viselése nagyon hasonlít a rendes kisbugyihoz. Így mikor elkezdődik a bilire szoktatás időszaka, egyszerűen a biliztetés alkalmával csak lehúzzuk és ha végzett utána vissza a gyerekre.

epelus.hu nadrágpelenka
Pampers nadrágpelenka
epelus.hu bugyipelenka
Pampers bugyipelenka

A Pampers® 50 éve tervez bugyipelenkákat, pontosan ezt tartva a szeme előtt: biztosítani, hogy a hatékonyság és a kényelem kéz a kézben járjon a biztonsággal. Pelenkáinak minden részének megvan a maga szerepe.
 De a célja mindegyiknek ugyanaz: kisbabád számára biztonságot, kényelmet és hatékonyságot biztosítani.

Nézz körül az epelus.hu pelenka választéka között és szerezd be a számodra legszimpatikusabb variációt!

Mi a különbség a bugyipelenka és a nadrágpelenka között?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top