Pampers Active Baby pelenka – amit tudnod kell róla

epelus_blog_activebaby - epelus.hu

Pampers Active Baby pelenka - amit tudnod kell róla

2x erősebb védőgátak*
A Pampers Active Baby pelenkák kétszer erősebb védőgátakkal rendelkeznek a szivárgás elleni védelem érdekében.

*A korábbi, 1-estől 5-ös méretig elérhető Active Baby pelenkákkal összehasonlítva.

Extra “sleep” réteg
Segít a gyors nedvszívásban, és egész éjjel szárazon tartja a kisbabádat.

Nedvszívó MicroPearls™ gyöngyök
A MicroPearls™ gyöngyöket tartalmazó nedvszívó réteg magába zárja a nedvességet. Az akár 12 órán át tartó szárazságért.

3 nedvességfelszívó csatorna Segítenek egyenletesen eloszlatni a nedvességet a pelenka belsejében, és távol tartani azt a baba bőrétől.

Rugalmas oldalak
A Pampers pelenka a rugalmas oldalaknak köszönhetően kényelmesen illeszkedik, és kiválóan véd az éjszakai szivárgás ellen.

Pamutszerű puhaság*
A baba bőrével érintkező fedőréteg puha és száraz, a kényelmes éjszakai alvás érdekében.

*A termék valódi pamutot nem tartalmaz

Pampers Active Baby pelenka gyakori kérdések:

A Pampers pelenkákat és törlőkendőket szigorú teszteknek vetették alá, melyek során bebizonyosodott, hogy biztonságosak. A Pampers Active Baby pelenkákat világszerte naponta több millió kisbaba viseli.

Mivel minden kisbaba különböző, ezért ugyanaz a típusú pelenka is másként illeszkedik a testük vonalaihoz. Több ezer baba méreteit összesítették a Pampers központban annak érdekében, hogy olyan jól illeszkedő pelenkákat fejlesszenek ki, melyek megelőzik a szivárgást. Néha azonban ennek ellenére is előfordulhat szivárgás, például ha a pelenka szélei befelé fordulnak. Ha ujjainkkal megigazítjuk a széleket a lábaknál és a csípőnél, biztosabb illeszkedést kaphatunk.

Igen. Minden színezőanyag szigorú teszteken esett át, melyek során biztonságosnak minősítették őket. Ezek a festékek allergénmentesek és gyengédek a bőrhöz. Élelmiszerek csomagolásához, valamint színezett kontaktlencsékhez is használják őket.

Sajnos a pelenkakiütés nagyon gyakori jelenség, melynek számos oka lehet: akár egy új típusú étel, vagy gyógyszer bevezetése. A 4 és 15 hónapos közötti kisbabák több mint fele átesik a pelenkakiütés kellemetlenségein, illetve a teljes szobatisztaság elérése előtt majdnem minden kisgyermek bőrén keletkezik pelenkakiütés. A kiütéseket elkerülhetjük, ha a piszkos pelenkát azonnal cseréljük, valamint megfelelően ápoljuk a baba bőrét.
A Pampers pelenkákban nincs olyan összetevő, mely pelenkakiütést okoz. A modern, magas nedvszívó képességű pelenkák segítenek megőrizni kisbabánk bőrének egészségét. Ettől függetlenül előfordulhat, hogy kialakul pelenkakiütés, de ennek elkerülése érdekében fontos, hogy odafigyeljünk a piszkos pelenka azonnali cseréjére és a baba bőrének megfelelő ápolására.
A kisbabád popsiján megjelenő piros pöttyök akár pelenkakiütést is jelenthetnek, amelyet számos tényező okozhat, a bőr vizelettel és a széklettel való hosszan tartó érintkezésétől kezdve az antibiotikumok használatáig. Amikor kisbabád elkezd szilárd táplálékot fogyasztani, mindig várj néhány napot az új ételek után. így kiderítheted, hogy vajon ez okoz-e a kiütést. Ha kisbabádon megjelenik a pelenkakiütés, óvatosan tisztítsd meg törlőkendővel a teljes irritált bőrfelületet. Az is sokat segíthet, ha friss levegő éri a bőrfelületet. Ha a bőr állapota nem javul, fordulj a gyermekorvosodhoz vagy gyógyszerészhez!

Az első néhány hónapban naponta akár tízszer is tisztába kell tenned kisbabádat. A pelenkát minden alkalommal ki kell cserélni, amikor az nedves vagy piszkos. Kisbabád azonban ezt nem mindig fogja jelezni. Egy olyan kimagasló nedvszívó tulajdonsággal rendelkező pelenka, mint a Pampers esetében, a nedvességet könnyedén megállapíthatod a nedvességfelszívó anyagban megjelenő kis bugyrok kitapintásával.

Pelenkát általában a következő alkalmakkor javasolt cserélni a nap folyamán:
• közvetlenül etetés előtt vagy után,
• minden széklet vagy pisilés után,
• közvetlenül elalvás előtt,
• közvetlenül ébredés után,
• mielőtt kimozdultok otthonról.

A felnőttekhez hasonlóan, a kisbabák is azt szeretik, ha pontosan illik rájuk a “ruha”. Olyan méretet válassz tehát, ami nem túl tág és nem túl szoros – még játék és mozgás közben sem. Ez segít megelőzni a szivárgást. A weboldalunkon található termékleírások segítenek eligazodni azzal kapcsolatban, hogy egy bizonyos mérethez milyen átlagsúly tartozik. És ne feledd, minden egyes mérettel nő a pelenka nedvességfelszívó képessége!
Száraz helyen tartsd a pelenkát, ahol nincs kitéve fokozott hőnek (max. 30°C) és nedvességnek, valamint nincs a közelben illatanyagot tartalmazó egyéb termék.
Pampers Active Baby pelenka – amit tudnod kell róla

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top