Pampers Premium Care pelenka – amit tudnod kell róla

blog_epelus_premiumcare - epelus.hu

Pampers Premium Care pelenka - amit tudnod kell róla

Új, selymes puhaság az 5-csillagos bőrvédelemért. 

Pampers Premium Care pelenka: az első és egyetlen Pampers pelenka Magical Pods nedvességfelszívó csatornácskákkal, az akár 12 órán át tartó szárazságért. Légáteresztő anyagok, rugalmas oldalak.

A Pampers legpuhább kényelme és legkiválóbb bőrvédelme.

A Pampers – a gyermekorvosok által világszerte ajánlott márka – bemutatja a Premium Care pelenkát. Ez a Pampers egyetlen pelenkája, amely különleges nedvességelvezető réteggel rendelkezik: selymesen puha érzést nyújt, miközben elvezeti a nedvességet és híg székletet a baba bőrétől.

Pampers Premium Care pelenka méretek

pampers premium care nadrágpelenka - méretek

Pampers Premium Care pelenka gyakori kérdések:

A Pampers pelenkákat és törlőkendőket szigorú teszteknek vetették alá, melyek során bebizonyosodott, hogy biztonságosak. A Pampers Premium Care pelenkákat világszerte naponta több millió kisbaba viseli.

Mivel minden kisbaba különböző, ezért ugyanaz a típusú pelenka is másként illeszkedik a testük vonalaihoz. Több ezer baba méreteit összesítették a Pampers központban annak érdekében, hogy olyan jól illeszkedő pelenkákat fejlesszenek ki, melyek megelőzik a szivárgást. Néha azonban ennek ellenére is előfordulhat szivárgás, például ha a pelenka szélei befelé fordulnak. Ha ujjainkkal megigazítjuk a széleket a lábaknál és a csípőnél, biztosabb illeszkedést kaphatunk.

Igen. Minden színezőanyag szigorú teszteken esett át, melyek során biztonságosnak minősítették őket. Ezek a festékek allergénmentesek és gyengédek a bőrhöz. Élelmiszerek csomagolásához, valamint színezett kontaktlencsékhez is használják őket.

Sajnos a pelenkakiütés nagyon gyakori jelenség, melynek számos oka lehet: akár egy új típusú étel, vagy gyógyszer bevezetése. A 4 és 15 hónapos közötti kisbabák több mint fele átesik a pelenkakiütés kellemetlenségein, illetve a teljes szobatisztaság elérése előtt majdnem minden kisgyermek bőrén keletkezik pelenkakiütés. A kiütéseket elkerülhetjük, ha a piszkos pelenkát azonnal cseréljük, valamint megfelelően ápoljuk a baba bőrét.

A Pampers pelenkákban nincs olyan összetevő, mely pelenkakiütést okoz. A modern, magas nedvszívó képességű pelenkák segítenek megőrizni kisbabánk bőrének egészségét. Ettől függetlenül előfordulhat, hogy kialakul pelenkakiütés, de ennek elkerülése érdekében fontos, hogy odafigyeljünk a piszkos pelenka azonnali cseréjére és a baba bőrének megfelelő ápolására.

Pelenkakiütésre Sudocrem ›› 

A kisbabád popsiján megjelenő piros pöttyök akár pelenkakiütést is jelenthetnek, amelyet számos tényező okozhat, a bőr vizelettel és a széklettel való hosszan tartó érintkezésétől kezdve az antibiotikumok használatáig. Amikor kisbabád elkezd szilárd táplálékot fogyasztani, mindig várj néhány napot az új ételek után. így kiderítheted, hogy vajon ez okoz-e a kiütést. Ha kisbabádon megjelenik a pelenkakiütés, óvatosan tisztítsd meg törlőkendővel a teljes irritált bőrfelületet. Az is sokat segíthet, ha friss levegő éri a bőrfelületet. Ha a bőr állapota nem javul, fordulj a gyermekorvosodhoz vagy gyógyszerészhez!

Az első néhány hónapban naponta akár tízszer is tisztába kell tenned kisbabádat. A pelenkát minden alkalommal ki kell cserélni, amikor az nedves vagy piszkos. Kisbabád azonban ezt nem mindig fogja jelezni. Egy olyan kimagasló nedvszívó tulajdonsággal rendelkező pelenka, mint a Pampers esetében, a nedvességet könnyedén megállapíthatod a nedvességfelszívó anyagban megjelenő kis bugyrok kitapintásával.

Pelenkát általában a következő alkalmakkor javasolt cserélni a nap folyamán:
• közvetlenül etetés előtt vagy után,
• minden széklet vagy pisilés után,
• közvetlenül elalvás előtt,
• közvetlenül ébredés után,
• mielőtt kimozdultok otthonról.

Pelenkacsere menete ››

A felnőttekhez hasonlóan, a kisbabák is azt szeretik, ha pontosan illik rájuk a “ruha”. Olyan méretet válassz tehát, ami nem túl tág és nem túl szoros – még játék és mozgás közben sem. Ez segít megelőzni a szivárgást. A weboldalunkon található termékleírások segítenek eligazodni azzal kapcsolatban, hogy egy bizonyos mérethez milyen átlagsúly tartozik. És ne feledd, minden egyes mérettel nő a pelenka nedvességfelszívó képessége!

Pelenka méretek ››

Száraz helyen tartsd a pelenkát, ahol nincs kitéve fokozott hőnek (max. 30°C) és nedvességnek, valamint nincs a közelben illatanyagot tartalmazó egyéb termék.
Pampers Premium Care pelenka – amit tudnod kell róla

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top