Babaelsősegély tanfolyam Online

Mindig történik valami… Készülj fel velünk, és előzd meg a bajt, vagy ha megtörténik tudd mit kell tenned!

“Ez nem csak egy elméleti képzés, azonnal alkalmazható, hatékony, naprakész tudást ad, Judit nagyon jól összefoglalja, mire kell figyelni akár egy újszülött, akár egy idősebb kisgyermek esetében. Hiteles szakértő, akitől minden szülő megtanulhatja mire számíthat az új családtag megérkezésekor.”

epelus laptop babaelsősegély

A Tanfolyam témakörei

Hol érheti baleset a gyermeket?

Hol és milyen baleset érheti a gyereket, ezeket korosztályok szerint nézzük végig, 0-tól egészen a 6 éves korig. Hogyan készüljünk fel, hogyan előzzük meg a bajt?

Láz és Lázgörcs

Hogyan kell egy kisbabának megmérni a lázát? Mire figyeljünk oda, hogy biztosan pontos eredményt kapjunk? Hogyan és mivel csillapítsuk a lázat? Mi az a lázgörcs és mi a teendőnk vele?

Kötelező és ajánlott védőoltások

Melyek a kötelező és az ajánlott védőoltások? Nem árt ha van egy lista a kezünkben, hogy min kell végigmennünk a babával. Egy táblázatban összefoglaltuk a tudnivalókat!

Fejsérülések, törések, zúzódások

Melyikkel mi a teendő? Mit tehetünk, hogy megelőzzük?
Kihez forduljunk? Mikor kell orvoshoz menni? Melyik korban jellemzőek ezek a balesetek?

Lélegeztetés, újraélesztés

Újraélesztés csecsemő és kisgyermek korban. Mit szabad és mit tilos végeznünk? Hogyan távolítsuk el az idegentestet?

Mire figyeljünk bútorválasztásnál?

Milyen bútorokat vegyünk a babának? Melyiknél mire figyeljünk oda?
A baba állandó sírása, rossz közérzete akár egy rossz kiságy választás eredménye is lehet. Ezeket mind végignézzük a képzésen.

Forrázás, Égés és Elektromos áramütés

Mikor kell kórházba menni a sérüléssel?
Mikor számít súlyosnak az égés? Hogyan tudjuk megelőzni? Mi a teendőnk ha megtörtént a baj?

Hogyan hívhatunk segítséget?

Kit hívjunk ha baj van? Milyen számot tárcsázzunk? Mit mondjunk, mit tegyünk, hogy a lehető legjobban tájékoztassuk a szakembereket? Mi a helyes sorrend?

Idegentest lenyelése, vegyszerek, mérgezés

Hogyan előzhetjük meg a bajt? Félrenyelés, szaladgálás közben evés, egy rossz játék választása? Mit tegyünk ha vegyszerekhez jut a gyermek? Hogyan tároljuk őket?

Gyógyszerek, Házipatika

Mit tartalmazzon a házipatika? Mi az ami mindig legyen kéznél? Melyiket mikor alkalmazhatjuk?

Kinek ajánljuk?

Azoknak az anyukáknak, apukáknak és nagyszülőknek ajánljuk a online babaelsősegély tanfolyamot, akik szeretnének felkészülni a kisbabákkal, kisgyerekekkel járó balesetekre, fontosnak tartják a megelőzést, de ha véletlenül megtörténik a baj szeretnék tudni, hogy mi a teendő. 

Az előadásban szó esik a különböző korosztályokat érintő baleset típusokról, hiszen más veszélyek leselkednek egy csecsemőre és más egy 3 éves kisgyermekre. Különös figyelmet fordítunk a balesetek megelőzésére, de külön videós tartalommal mutatjuk be, mi a teendő például fulladás esetén. Kitérünk arra, hogy mit kell tartalmazni a házipatikának, hogyan készítsük fel a házat, lakást vagy éppen az udvart, hogy biztonságban tudjuk a gyermekünket. 

Kik vagyunk?

Judit - Babaelsősegély tanfolyam

Zombori Judit Katalin

Adjunktus a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán,
Egykori Védőnő, Pszichológus, Tanácsadó, Tréningvezető. 

Mi szülők ki sem tudjuk találni, hogy a gyerekek milyen fantasztikus elképzelésekkel tudják magukat veszélybe sodorni. Ezen az előadáson áttekintjük a lehetséges veszélyforrásokat és ezeket különböző életkorokban vizsgáljuk meg. A gyerekeket ért balesetek kapcsán az ember hajlamos pánikba esni, éppen ezért szerencsés, ha előre felkészülünk azokra a helyzetekre, amibe a gyerek esetleg keveredhet, balesetet szenvedhet. Megnézzük milyen teendőnk van ezekben a helyzetekben nekünk, felnőtteknek.

A babaelsősegély tanfolyam ára

20 napos hozzáféréssel

13000
9100 Ft
 • 20 napos hozzáférés
 • Online, bármikor megnézheted
 • A saját tempódban haladhatsz
 • Kérdés esetén segítünk!
 • 2 órás videós anyag
 • 36 év tapasztalattal
 • Elismert előadó és szakember
 • Felkészülés és megelőzés egy helyen
Online

Korlátlan hozzáféréssel

17000
11900 Ft
 • Korlátlan és örök hozzáférés
 • Online, bármikor megnézheted
 • A saját tempódban haladhatsz
 • Kérdés esetén segítünk!
 • 2 órás videós anyag
 • 36 év tapasztalattal
 • Elismert előadó és szakember
 • Felkészülés és megelőzés egy helyen
Online

Hogyan fog neked segíteni
a tanfolyam?

2 órán keresztül arra készítünk fel, hogy milyen veszélyek leselkednek gyermekedre, ezekre hogyan készülj fel, hogyan előzheted meg, mit tegyél, ha mégis bekövetkezik a baj? Korosztályok szerint vesszük végig az egyes veszélyforrásokat, baleseteket, így mindig tudni fogod, melyik életszakaszban mire kell odafigyelned és úgy tudod alakítani a környezetet és a körülményeket, hogy biztosan minden rendben legyen. Átadjuk a tudást, neked csak be kell ültetned a gyakorlatba. Tanfolyamunk gyakorlatias, átgondolt, 10 részre osztottuk. Az utolsó szakaszban pedig a kötelező és ajánlott védőoltások listáját találod meg.

Garantáltan?

Igen. Talán olvastad az anyagainkat. Tudod, hogy csak olyat írunk és mondunk, ami neked hasznos leszBiztosak vagyunk benne, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalunk rá! Ha nem tetszik, akkor a tanfolyam kezdőnapjától számítva 14 napon belül küldesz egy e-mailt, és kérdés nélkül visszautaljuk a pénzed!

 

Fontos!

Egyedül te vagy felelős a gyermekedért, az egészségéért, a biztonságáért és az épségéért! Sem mi, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

Tehát azt nem tudjuk garantálni neked, nem is szeretnénk, hogy soha semmi baleset nem fog előfordulni a tanfolyam elvégzése után.

Azt viszont garantáljuk, hogy átadjuk neked azt a tudást, amire a 21. században szükséged van ahhoz, hogy mindenre felkészülj, és a környezeted is felkészítsd!

De ehhez Te is kellesz. Csak akkor vágj bele ebbe a tanfolyamba, ha hajlandó vagy tanulni, és gyakorlatba ültetni a tanultakat!

Gyakran ismételt kérdések

Ha bármi kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor írj nekünk e-mailt az epelus.hu@gmail.com címre! Örömmel válaszolunk!

Jelentkezés menete:

 • Kattints a Kosárba teszem gombra!
 • Kattints a Tovább a pénztárhoz gombra!
 • Töltsd ki a számlázási adatokat!
 • Ha szeretnél céges számlát, akkor a céges adatokat se felejtsd el!
 • Válaszd ki a fizetési módot!
 • Nézd át és fogadd el az ÁSZF-et és az Adatkezelési tájékoztatót!
 • Kattints a Megrendelés elküldése gombra!

 

Banki átutalás esetén a tanfolyam az összeg beérkezése és feldolgozása után válik elérhetővé számodra.

Bankkártyás fizetés esetén azonnal hozzáférsz a tanfolyamhoz, így rögtön el is kezdheted nézni.

A számlát automatikusan állítja ki a rendszer részedre, elektronikus formában, és a megadott e-mail címedre küldi ki, így nagyon figyelj, hogy biztosan jó e-mail címet adj meg!

A tanfolyamokat több modulból, leckéből építettük fel. Minden lecke 1 vagy 2 db videós anyagból áll, illetve a hozzá kapcsolódó letölthető pdf dokumentumokból, vagy a hozzá kapcsolódó olvasmányokból. 

A tanfolyamokat, melyekre be vagy iratkozva a Fiókodba belépve, egy Tanfolyami rendszerben tudod megnézni, ahol láthatod, hogy melyik tanfolyammal hogy haladsz, hány lecke van még hátra belőle.

A tanfolyamokat a saját tempódban tudod végezni, amikor időd, energiád és kedves van hozzá. 

Bejelentkezés után a Fiókodban a Fiókadatok alatt megtalálod a Tanfolyamot.
Itt láthatod, hogy aktuálisan melyik tanfolyamokra vagy beiratkozva, melyikkel hogy haladtál az elmúlt időszakban.

Bejelentkezés:  https://epelus.hu/fiokom/

Bejelentkezéshez segítség: https://epelus.hu/bejelentkezes-folyamata-a-tanuloi-fiokba/

A tanfolyamokat 20 napos hozzáféréssel vagy korlátlan ideig, korlátlan számban tekintheted meg. 

Írj nekünk az epelus.hu@gmail.com e-mail címre és segítünk!

Több oka is lehet:

 1. Előfordulhat, hogy nem megy végig a vásárlás. Ez bankkártyás fizetésnél fordulhat elő. Bankkártyás fizetés után, amennyiben nem kaptál visszaigazolást, nézd meg, hogy zárolta -e a bankod a vásárlásod összegét. Ha nem, akkor valami hiba történt. Ilyenkor a legjobb amit tehetsz, hogy újra végigmész a vásárlás folyamatán, de átutalással fizeted ki a tanfolyam díját! 
 2. A másik ok az lehet, hogy a spam vagy a promóciók mappába érkezik a levél. Sajnos elég gyakori jelenség. Próbálj meg rákeresni a levelezőrendszeredben az Epelus.hu névre, a rendeles@epelus.hu vagy az epelus.hu@gmail.com e-mail címre.

„A jelen weboldalon hozzáférhető online kurzusok nem tartoznak a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény (Felnőttképzési tv.) hatálya alá, így azok nem minősülnek felnőttképzési tevékenységnek.

Tetejére görgetés