Bejelentkezés folyamata

Bejelentkezés folyamata

Bejelentkezés:

Fiókom

 

bejelentkezés folyamata 1

 

  • FELHASZNÁLÓNÉV – a vásárlás során megadott e-mail címed, vagy a rendszer által generált felhasználónév, melyet egy automata levélben küldd ki a rendszer a vásárlás után.

 

  • JELSZÓ – a vásárlásod után a rendszer automatikusan kiküldte egy regisztrációs e-mailben. Ezt bejelentkezés után meg tudod változtatni EZEN A LINKEN. (Lehetséges, hogy még akkor vásároltál, amikor a rendszer nem hozott létre fiókot automatikusan, neked manuálisan készítettük el, erről kaptál regisztrációs e-mailt. Ha nem, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot az epelus.hu@gmail.com e-mail címen.)

Ezt a levelet küldte ki a rendszer:

bejelentkezés folyamata 4

Ha elfelejtetted a jelszavad, vagy nem találod a levelet, kérhetsz új jelszót a bejelentkezési űrlap alatti “Elfelejtett jelszó” linkre kattintva.

bejelentkezés folyamata 2

Ne felejtsd el bepipálni a nem vagyok robot szűrőt a bejelentkezés során! 

bejelentkezés folyamata 3

Bejelentkezés után a Fiókodban a Fiókadatok alatt megtalálod a Tanfolyamokat. (Itt láthatod, hogy aktuálisan melyik tanfolyamokra vagy beiratkozva, melyikkel hogy haladtál az elmúlt időszakban. 🙂

bejelentkezés folyamata 5

 

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzánk nyugodtan az epelus.hu@gmail.com email címen, vagy a Panaszbejelentő űrlap használatával. Általában néhány órán belül válaszolunk, de előfordulhat, hogy 24 órát is igénybe vesz az ügyintézés a beérkező megkeresések függvényében.

 

Ha még nem jelentkeztél tanfolyamra, akkor itt tudod megnézni a tanfolyamokat: https://epelus.hu/eloadas/

Scroll to top