Bejelentkezés folyamata

›› ITT ‹‹ éred el a bejelentkezési felületet!

Bejelentkezés:

  • FELHASZNÁLÓNÉV – a vásárlás során megadott email címed.
  • JELSZÓ –  a vásárlás során megadott jelszó. Ha elfelejtetted, akkor az   “Elfelejtett jelszó?” linkre kattintva állíts be magadnak egy újat!

FIGYELJ!

  • Ha nem emlékszel a jelszóra, ne kezdj el inkább próbálkozni, mert a biztonsági rendszerünk néhány próbálkozás után le fogja blokkolni vagy az IP címed vagy a felhasználóneved. Sajnos egyéb okok miatt is blokkolhat – nagyon érzékeny a biztonsági rendszerünk -, például, ha egymás után lépsz be különböző eszközökről, vagy különböző IP címekről. Ezt is próbáld meg elkerülni.
  • Ha véletlenül azt tapasztalod, hogy blokkolt a rendszer, akkor sincsen semmi baj, néhány óránként fel szoktuk oldani ezeket, de ha nem szeretnél várni, akkor írhatsz nekünk egy levelet az epelus.hu@gmail.com email címre. 
  • Ha rossz email címet adtál meg a vásárlás során, akkor is írj nekünk ez epelus.hu@gmail.com email címre, és mi létrehozunk egy új fiókot számodra a helyes email címeddel!
Bejelentkezés után a Fiókodban a Fiókadatok alatt megtalálod a Tanfolyamokat. 

De a tanfolyamokat itt is eléred: https://epelus.hu/sajat-tanfolyamok/

(Itt láthatod, hogy aktuálisan melyik tanfolyamokra vagy beiratkozva, melyikkel hogy haladtál az elmúlt időszakban. 🙂

 

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzánk nyugodtan az epelus.hu@gmail.com email címen, vagy a Panaszbejelentő űrlap használatával. Általában néhány órán belül válaszolunk, de előfordulhat, hogy 24-48 órát is igénybe vesz az ügyintézés a beérkező megkeresések függvényében.

Ha még nem jelentkeztél tanfolyamra, akkor itt tudod megnézni a tanfolyamokat: https://epelus.hu/eloadas/

Bevásárlókosár
Scroll to Top