Jogi nyilatkozat

Szerzői jogok

A weboldal szerzői műnek minősül, így annak minden része szerzői jogi védelem alatt áll. Tilos a weboldalon található grafikai, szöveges, videós, képes és szoftveres megoldások, számítógépi programalkotások engedély nélküli felhasználása, illetve bármely olyan alkalmazás használata, amellyel a weboldal, vagy annak bármely része módosítható.

A weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni a jogtulajdonos írásos hozzájárulása esetén is csak a weboldalra való hivatkozással, forrás feltüntetésével lehet.

A jogtulajdonos: Nature Mirror Kft.

A weboldalról engedély nélkül, nyomtatott vagy elektronikus sajtóban felhasznált grafikai elemek illetve szövegek után használati díj fizetendő.

A felhasználás díja 5000 Ft + ÁFA grafikai elemenként naponta, illetve 3000 Ft + ÁFA mondatonként naponta.

A jogvédett tartalmaink illegális felhasználói részére a jogsértés abbahagyására felszólító, ügyvédünk által ellenjegyzett levelet és a fenti díjszabással kalkulált számlát küldünk.

Ha szeretnéd megjelentetni valamelyik cikkünket a saját weboldaladon, küldj előtte egy e-mail-t a következő e-mail címre: epelus.hu@gmail.com

A tanfolyamok linkjének 3. fél részére történő megosztása azonnali hatósági feljelentést von maga után, és kártérítési díj fizetendő. 

Jogfenntartás, tulajdonjogi kikötés

Te döntöd el, hogy melyik tanácsot és tippet próbálod ki a honlapon a saját felelősségedre. Az itt közölt cikkeket bár gondos kutatómunka előzte meg, a szerzők fenntartják a jogot, hogy lehetnek tárgyi tévedések a cikkekben, a leírtak nem abszolút érvényűek és az olvasó minden esetben támaszkodjon az ő saját szubjektív megítélésére. Ha nem vagy biztos valamiben, kérd ki orvosod véleményét!

Az olvasónak tisztában kell lennie azzal, hogy ezek a cikkek véleményeket és nézőpontokat tartalmaznak, amelyek némely esetben ellentmondásban vannak a mai, széles körben elfogadott tudományos álláspontokkal. A szólásszabadság jogán élve az egészséggel kapcsolatos témákat néha más megvilágításban is boncolgatjuk. 

Bevásárlókosár
Tetejére görgetés