Jogi nyilatkozat

Szerzői jogok

A weboldal szerzői műnek minősül, így annak minden része szerzői jogi védelem alatt áll. 

A videók és tanfolyamok teljes tartalma szigorú jogvédelem alatt áll! A tanfolyamokon tilos az elhangzottakat hang- vagy kép rögzítésére alkalmas eszközzel előzetes hozzájárulásunk nélkül rögzíteni, és a képzési anyagot bármilyen formában harmadik féllel megosztani vagy számítógépre lementeni.

Tilos a weboldalon található grafikai, szöveges, videós, képes és szoftveres megoldások, számítógépi programalkotások engedély nélküli felhasználása, illetve bármely olyan alkalmazás használata, amellyel a weboldal, vagy annak bármely része módosítható.

A weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni a jogtulajdonos írásos hozzájárulása esetén is csak a weboldalra való hivatkozással, forrás feltüntetésével lehet.

A jogtulajdonos: K And C Media Fz Llc.

A weboldalról engedély nélkül, nyomtatott vagy elektronikus sajtóban felhasznált grafikai elemek illetve szövegek után használati díj fizetendő.

A felhasználás díja 5000 Ft grafikai elemenként naponta, illetve 3000 Ft mondatonként naponta.

A jogvédett tartalmaink illegális felhasználói részére a jogsértés abbahagyására felszólító, ügyvédünk által ellenjegyzett levelet és a fenti díjszabással kalkulált számlát küldünk.

Ha szeretnéd megjelentetni valamelyik cikkünket a saját weboldaladon, küldj előtte egy e-mail-t a következő e-mail címre: epelus.hu@gmail.com

A tanfolyamok 3. fél részére történő megosztása azonnali hatósági feljelentést von maga után.

A fentiek megsértése kártérítési igénnyel jár. Bízunk benne, hogy erre nem kerül sor.


Jogfenntartás, tulajdonjogi kikötés

Te döntöd el, hogy melyik tanácsot és tippet próbálod ki a honlapon a saját felelősségedre. Az itt közölt cikkeket és anyagokat bár gondos kutatómunka előzte meg, a szerzők fenntartják a jogot, hogy lehetnek tárgyi tévedések a cikkekben, a leírtak nem abszolút érvényűek és az olvasó minden esetben támaszkodjon az ő saját szubjektív megítélésére.

Az olvasónak tisztában kell lennie azzal, hogy ezek a cikkek véleményeket és nézőpontokat tartalmaznak, amelyek némely esetben ellentmondásban vannak a mai, széles körben elfogadott tudományos álláspontokkal. A szólásszabadság jogán élve az egészséggel kapcsolatos témákat néha más megvilágításban is boncolgatjuk.

A tanfolyamok nem minősülnek felnőttképzési vagy oktatási tevékenységnek, nem adnak szakképesítést.

Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, diagnózist, kezelést, ezért saját és gyermeked panaszaival mindig fordulj szakemberhez! Az itt elhangzott információk figyelembevétele csak saját felelősségre történhet.

Arra tudunk kötelezettséget vállalni, hogy a tanfolyamokat a szakmai és etikai szabályok megtartásával, legjobb tudásunk és tapasztalatunk alapján, az
érdekeidet is szem előtt tartva nyújtjuk. Az eredmény megvalósítására – a képzéseken elhangzott információk alapján – nem tudunk kötelezettséget
vállalni.


Bevásárlókosár
Scroll to Top