Kik vagyunk? Kik fognak segíteni téged a felkészülésben?

Judit - Babaelsősegély tanfolyam

Zombori Judit Katalin

Adjunktus a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán,
Egykori Védőnő, Pszichológus, Tanácsadó, Tréningvezető, 36 év szakmai tapasztalattal.

Nevelési Tanácsadóként foglalkozik magatartás zavarral, hiperaktivitással küzdő gyerekekkel, illetve ún. gyerek-szülő csoportok vezetésével; relaxációs technika gyakorlással általános iskolás gyerekeknek, és pályaválasztási tanácsadással fiataloknak.

Több évtizede foglalkozik a táplálkozás lelki élettel összefüggésbe hozható jelenségeivel, nehézségeivel. Úgy tartja, hogy a testi tünetek és testi panaszok nem önmagukban fordulnak elő, hátterükben szintre mindig összetett jelenségeket találunk. Ezek tudatosítása, felismerése, majd megoldása számos helyzetben pszichológus szakember segítségét igényelheti.

Foglalkozik továbbá veszteség feldolgozással, stressz- és konfliktuskezeléssel, szülés utáni depresszió kezelésével, válás feldolgozásával, párkapcsolati problémákkal, gyermeknevelési kérdésekkel, gyermekkori félelemmel és depresszióval is.

Közéleti tevékenységei közé tartozik, hogy elnöke az Egészségügyi Menedzserek Magyarországi egyesületének és a Semmelweis Egyetem Közalkalmazotti Tanács tagja.

Godó Fanka és Hogya Regina

Godó Fanka és Hogya Regina

 

Az Oxygen Wellness Naphegy szakértői

Godó Fanka
Fitmummy pre-/postnatális tréner, Személyi edző, Életmód és Táplálkozás Tanácsadó, Pre- és Rehabalitációs tréner, Preventív Gerincedző, Kinesio Taping / Sporttaping terapeuta
Fanka a Fitmummy – Pre/postnatal képzés elvégzésének köszönhetően foglalkozik szülés előtti, kismama és szülés utáni rehabilitációval.
Rengeteg sportot kiprobált már és a sport több területén is számos tapasztalatot szerzett. Célja, hogy megszerettesse a mozgást mindenkivel.
Próbálja folyamatosan bővíteni a tudását, ezért folyamatosan részt vesz különböző képzéseken.

 

Hogya Regina

Személyi edző, Gyermek fitness oktató, Funkcionális edző, Aquafitness és Spinning Oktató, Kinesio Taping / Sporttaping terapeuta.
Regi edzésein mindig jó a hangulat, hisz abban, hogy a sport öröm és kikapcsolódás. Labdarúgó sportmúlttal rendelkezik, éppen ezért a koordinációs-kondícionális képességek fejlesztésére és az állóképesség fejlesztésére nagy hangsúlyt fektet.

Ezeken a tanfolyamon találkozhatsz velük:

Surmann Edina

Sportedző, sportszervező, kismama jóga oktató, babamasszázs oktató és kismama masszőr.

Kisgyermek kora óta sportol. A Mamacuka alapítója, ahol a kismamáknak tart jóga oktatást.
Rengeteget tud a várandósságról, szülésről és születésről.
A kismama jóga azon túl, hogy segít a várandósság alatt jobban igénybe vett izmokat erősíteni, és felkészülni a baba kihordására, lelkileg is előkészíti a kismamát a születésre. Igen, születésre, hiszen két új élet jön a világra, egy gyermek és egy édesanya születik ekkor!

Miklovicz Anita - szülés utáni depresszió és párkapcsolati krízis kezelése

Miklovicz Anita

Pszichológus, coach, egészségszakpszichológus rezidens, képzésben lévő pár- és családterapeuta, sématerápiás konzultáns jelölt, tréner.

Pszichológusként az a célja, hogy segítsen az embereknek az élet nehéz szakaszait átvészelni. Fontosnak tartja a bizalmon, elfogadáson alapuló partneri munkát.

Munkája során mind egyénekkel, mind párokkal és családokkal egyaránt foglalkozik.

Főbb területei: párkapcsolati problémák, családi konfliktusok (akár egyéni pszichológiai tanácsadás, akár pár-és családterápia keretein belül), önismeret fejlesztése, énhatékonyság növelése, önbizalom növelése, kiegyensúlyozott énkép kialakítása, életmód változtatás, stresszkezelés, kapunyitási pánik, életközépi krízise, nehezített termékenység krízise, pályaválasztás, karrier-tanácsadás, munkahelyi problémák.

Ezeken a tanfolyamon találkozhatsz vele:

Harmath Szintia

Gyermek és felnőtt elsősegély oktató, Szülésfelkészítő Dúla, Képzésben lévő Kisgyermekgondozó és nevelő, Kismama és baba-mama jóga oktató, Babamasszázs oktató, az Epelus.hu társalapítója. 

Fontos számára, hogy a szülők minden számukra szükséges és fontos információhoz hozzájussanak egy felületen, és ne vesszenek el az interneten fellelhető információ rengetegben. Ezáltal sokkal magabiztosabban, félelmek nélkül tudnak belevágni a szülői szerepbe. 

“Még így is rengeteg olyan helyzet adódik, amire nem tudunk felkészülni, legalább azt tanuljuk meg, amire van lehetőségünk.” 

Szakterülete közé tartozik, és fontos kérdés számára, hogy kialakuljon a megfelelő kötődés és bizalom gyermek és szülő között, és ez a kapcsolat az évek során, akár a dackorszak, akár a kamaszkor alatt, különböző nevelési helyzetekben se sérüljön és fenn tudjon maradni.

Bevásárlókosár
Tetejére görgetés