epelus.hu_logo_fekvo_atmenet

Ajándékutalványok

Bármilyen eseményről legyen szó, egy Epelus.hu tanfolyammal biztosan kellemes meglepetést fogsz okozni! (Karácsony, Babaváró party, Esküvő, Babalátogatás, Születésnap, Névnap, Anyák napja, Valentin-nap)

Babaváráshoz és újszülöttekhez tökéletes ajándék

Jelenlegi és leendő kismamáknak ajánljuk, így felkészülhetnek az előttük álló feladatokra, teendőkre, a szülés folyamatára, annak nehézségeire, szépségeire.

Jelenlegi és leendő szülőknek ajánljuk, így felkészülhetnek a babákkal járó balesetekre, azok megelőzésére vagy, ha bekövetkezett a baj, akkor a teendőkre. 

Jelenlegi vagy leendő szülőknek ajánljuk, akik hamarosan hazaérkeznek az újszülött babával és szeretnék megtanulni a babagondozás, az első 6 hét teendőit.

Jelenlegi vagy leendő szülőknek ajándljuk, akik szeretnék megérteni, hogyan fejlődik a gyermekük, mikor érett meg a különböző mozgásformákra és élethelyzetekre.

Jelenlegi vagy leendő szülőknek és nagyszülőknek ajánljuk. A babamasszázst elsajátítva közelebbi kapcsolatba kerülhetnek a gyermekükkel, unokájukkal.

Szülés után lévő anyukáknak tökéletes ajándék

Szülés utáni lévő anyukáknak ajánljuk. Részt tudnak venni online, videós regenerációs edzésprogramunkon, így regenerálhatják a szétnyílt hasizmukat, hiszen ez minden anyukát érint, és nem csak esztétikai probléma. A kezeletlen szétnyílt hasizom további egészségügyi problémákhoz is vezethet, melyeket jobb megelőzni.

Szülés után lévő anyukáknak ajánljuk, így megérthetik, hogy mi történik velük, mi zajlik le éppen a testükben, az életükben, a párkapcsolatukban, és így rendezni vagy kezelni is tudják a helyzeteket. Olyan technikákat tanulhatnak, amivel kezelni tudják a stresszt, a negatív érzéseket, a pánikrohamokat vagy éppen a bűntudatot.

1-3 éves korú gyermekek szüleinek tökéletes ajándék

Szülőknek ajánljuk, így felkészülhetnek a gyermek dühkitöréseire, megérthetik, hogy mi is zajlik a hisztik hátterében, hogy miért fontos ez a gyermek fejlődése szempontjából, és mindemellett a lehető legkevesebb konfliktussal és idegeskedéssel vészelhetik át ezt az időszakot. 

Szülőknek ajánljuk, így felkészülhetnek a szobatisztaságra nevelésre. Megértik, hogy milyen hormonális, fizikai, érzelmi, mentális és szociális változásokon megy keresztül a gyermek, és mire lesz szüksége ahhoz, hogy egyáltalán képes legyen a szobatisztaságra?

Szülőknek ajánljuk a tanfolyamot, így felkészülhetnek a bölcsibe való beszoktatás időszakára, és ezzel megkönnyíthetik, vagy ha lehet meggyorsíthatják a folyamatot. Hiszen nem kell, hogy ez egy bonyolult, kellemetlen időszak legyen, sem a szülő, sem a gyermek számára.  

Ha nem tudsz dönteni, akkor ez a tökéletes ajándék

Így néznek ki az Ajándékutalványok

A4-es méretben nyomtatható.

Ajándékutalvány gyakori kérdések

Az Ajándékutalvány megvásárlásakor kapni fogsz egy visszaigazoló levelet, amely tartalmaz egy A4-es méretű Utalványt és egy Kódot. Az Utalvány úgy fog kinézni, mint ahogy a fenti Minta Utalványok. Ezt ki tudod nyomtatni, és a Kódot rá kell írnod kézzel. Így tudod odaadni ajándékba. 

Az utalványt 365 napig lehet beváltani az oldalunkon. 

Igen. A sablonokat ide kattintva tudod letölteni, amennyiben a levelet nem találod, vagy így egyszerűbb neked: https://epelus.hu/minta

Az utalványokat bankkártyával tudod kifizetni.

  • Kattints a Kosárba teszem gombra!
  • Kattints a Tovább a pénztárhoz gombra!
  • Töltsd ki a számlázási adatokat!
  • Ha szeretnél céges számlát, akkor a céges adatokat se felejtsd el!
  • Add meg a bankkártya adataidat!
  • Nézd át és fogadd el az ÁSZF-et és az Adatkezelési tájékoztatót!
  • Kattints a Megrendelés elküldése gombra!
  • Ha szükséges erősítsd meg a fizetést a bankodban!
  • Minden esetben várd meg, amíg a visszaigazoló, rendelést megerősítő oldal megjelenik!

Epelus.hu
epelus.hu@gmail.com
rendeles@epelus.hu

Kövess minket

Partnereink

stipe_payment
Scroll to Top