epelus.hu_logo_fekvo_atmenet

Szülés Utáni Depresszió És Párkapcsolati Kihívások – Online Tanfolyam

Megszületett a kisbabátok. Most kellene a legboldogabbnak lenni a világon, de a földöntúli boldogság elmaradt? Sőt, negatív, rossz érzések gyötörnek? Úgy érzed a párkapcsolatod is kezd szétesni? Ne aggódj, ez teljesen rendben van, nem vagy ezzel egyedül! Segítünk megérteni, mi is zajlik most benned és mutatunk néhány gyakorlatot, melyek segítenek neked a mindennapokban!

szülés utáni depresszió és párkapcsolati krízis kezelése

A Tanfolyam témakörei

Hangulatingadozások

Az anyák 70-80%-át érintik a szülés utáni hangulatváltozások. De mi is történik velünk a várandósság alatt, a szülés előtt és után? Mi játszódik le bennünk? Mit élünk át? De valójában hogyan is kellene éreznünk magunkat? Milyen nehézségekkel kell szembenéznünk? Mikor kell segítséget kérnünk? Mi játszódik le partnerünkben? Hogyan kezeljük a negatív érzelmeket?

Mit tehetünk?

Tudatosnak kell lennünk, és fel kell ismernünk a helyzetet, amibe kerültünk. Legyen szó akár a saját állapotunkról, érzelmeinkről, akár a párkapcsolatunkról. Ha megértjük, hogy mi történik, akkor rá tudunk nézni, akkor tudunk megoldásokban is gondolkodni. Ameddig nem értjük, hogy mi történik velünk, csak bűntudatot érzünk, és magunkat hibáztatjuk, hiszen azt hihetjük, hogy velünk valami baj van! Pedig ez egyáltalán nem igaz!

Öngondoskodás

A gyermek születése után félelmetes lehet arra gondolni, hogy valamit csak önmagadért tegyél, sőt, ha megfogalmazódik benned az az igény, hogy csak egyedül töltődj, megjelenhet benned a bűntudat érzése is. Ezzel az igénnyel viszont nem vagy egyedül, és teljesen rendben van, hogy megjelenik benned, hiszen bár ott van a kisbaba melletted, akivel szinte együtt rezdülsz, mégis ott vagy Te, egy különálló személy, akinek vannak igényei, vágyai szükségletei és ez mind rendben is van. Az előadáson megírjuk a saját Öngondoskodási terved, amely segít, hogy ki tudd választani, mik azok a tevékenységek, amelyekre igazán szükséged van, és hasznosak neked.

Valóban depresszió?

Mikor beszélhetünk depresszióról és mi különbözteti meg a Baby Blues-tól vagy a Posztpartum pszichózistól? Mit is jelentenek ezek pontosan, és mik a figyelmeztető jelek? Milyen kockázati tényezők vannak, és mit tehetünk, ha jelentkeznek a tünetek? A szorongásos zavarok azonban gyakoribbak, mint a depresszió, pl. megjelenhet generalizált szorongás, pánikzavar, vagy kényszeres zavar.

Mi történik a párkapcsolatokkal?

Tudjuk, hogy egy baba születése változásokat hoz a család életébe. Átalakulnak a szerepek, gondoskodni kell az új jövevényről, el kell látnunk a feladatainkat, mégis, valahogy elfelejtünk felkészülni erre a hatalmas változásra. Miközben anya és újszülött próbál egymásra hangolódni, az apák gyakran peremhelyzetbe kerülhetnek, megváltozik a szexuális élet. De mit lehetne most tenni, hogyan kezelhetjük a helyzetet?

5 + 10 gyakorlat

A bemutatott gyakorlatok segítenek neked abban, hogy a nehézségeidre madártávlatból tekints, segítenek átértékelni a jelen helyzetet, segítenek, amikor úgy érzed nincsen erőd, fáradtnak, kimerültnek érzed magad. Képes leszel átmenetileg megnyugodni és ezáltal tehermentesíteni a szervezetedet a stresszhatástól. Segítünk, hogy elengedd a tökéletesség ideáját arról, hogy milyennek kellene lennie ennek az időszaknak, hogyan is viselkedne a helyedben a tökéletes anya, hiszen nincs olyan, hogy tökéletes anya. Mutatunk 10 technikát arra az esetre, ha a fokozott szorongás miatt kialakulna egy pánikroham.

Kinek ajánljuk?

Azoknak az anyukáknak ajánljuk a tanfolyamot, akik szeretnék megérteni, hogy mi történik velünk, mi zajlik le éppen a testükben, az életükben, a párkapcsolatukban, és szeretnék azt rendezni vagy kezelni. Szeretnének olyan technikákat tanulni, amivel kezelni tudják a stresszt, a negatív érzéseket, a pánikrohamokat vagy éppen a bűntudatot. Tudnod kell, hogy párodban is hasonló érzések játszódnak le, kitérünk az ő érzéseire is, így könnyebben fogjátok tudni a közösen kezelni a jelentkező kihívásokat. 

Kik vagyunk?

Miklovicz Anita - szülés utáni depresszió és párkapcsolati krízis kezelése

Miklovicz Anita

Pszichológus, Coach, Tréner, Egészségszakpszichológus rezidens, Képzésben lévő pár- és családterapeuta.

A szülés előtti 9 hónap lehetőséget ad számodra arra, hogy ráhangolódj a szülő szerepre. Amellett, hogy sok-sok félelem, aggodalom megfogalmazódik benned, megjelenhetnek olyan vágyképek, elképzelések is, hogy milyen lesz majd a szülés élmény, milyen lesz utána először ölbe venni a csöppséget, milyen érzések jelenhetnek majd meg akkor, amikor először pillantasz rá a gyermekedre.

A valóság és a vágyak azonban gyakran nem találkoznak, aminek megvan a maga természetessége is, azonban ez sokkoló, akár bűntudatkeltő is lehet számodra. Gyakoriak lehetnek az érzelmi hullámvölgyek, az intenzív hangulatingadozások, megjelenhet a félelem és a szorongás is, de ez teljesen természetes, hiszen senki sem mondta el korábban, hogy ez a megélés nagyon sok édesanyával előfordul, ezért egyedül érezheted magad ezzel.

A tanfolyam ára

20 napos vagy Korlátlan és örök hozzáféréssel!

20 napos hozzáféréssel

5.000 Ft
 • 20 napos hozzáférés
 • Online, bármikor megnézheted
 • A saját tempódban haladhatsz
 • Kérdés esetén segítünk!
 • 1,5 órás videós anyag
 • Elismert előadó és szakember
 • 5 Nyugtató és segítő gyakorlattal
 • Letölthető, nyomtatható Öngondoskodási tervvel
Online

Korlátlan hozzáféréssel

8.000 Ft
 • Korlátlan és örök hozzáférés
 • Online, bármikor megnézheted
 • A saját tempódban haladhatsz
 • Kérdés esetén segítünk!
 • 1,5 órás videós anyag
 • Elismert előadó és szakember
 • 5 Nyugtató és segítő gyakorlattal
 • Letölthető, nyomtatható Öngondoskodási tervvel
Online

Hogyan fog neked segíteni
a tanfolyam?

1 órán keresztül arra készítünk fel, hogy megérts, mi zajlik benned, mi történik a párkapcsolatoddal, mi vezetett oda, hogy olyan érzéseid vannak amilyenek. Oka van annak, hogy itt vagy! Ez azt jelenti, hogy érdekel a téma és foglalkozni szeretnél vele. Az első lépést már meg is tetted, hogy rendeződjön az életed! De rengeteg munka vár még rád!

Mutatunk neked a tanfolyamon 5 technikát, amivel képes leszel kezelni a stresszt, a negatív érzéseket pedig kordában tudod tartani. 10 technika segítségével pedig egy pánikroham esetén meg tudod nyugtatni majd magad. Készítünk egy Öngondoskodási tervet, hiszen fontos, hogy foglalkozz magaddal! Hiszen fontos, hogy teret engedj arra, hogy az anyukai feladatok ellátása mellett töltekezz azon a módon, ahogyan éppen szükséged van rá. Egyedül, a pároddal, vagy épp a barátaiddal.

Garantáltan?

Igen. Talán olvastad az anyagainkat. Tudod, hogy csak olyat írunk és mondunk, ami neked hasznos leszBiztosak vagyunk benne, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalunk rá! Ha nem tetszik, akkor a vásárlástól számítva 14 napon belül küldesz egy e-mailt, és kérdés nélkül visszautaljuk a pénzed!

 

Fontos!

Sem mi, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned! Ha nem fordulsz időben segítségért, pedig szükséged lenne rá, azért Te vagy a felelős, ahogy a saját egészségedért is. Tehát azt nem tudjuk garantálni neked, és nem is szeretnénk, hogy kigyógyítunk a depresszióból vagy a pánikzavarokból, vagy hogy a tanfolyam elvégzése után egy csapásra rendeződik az életed, a hangulatod és a párkapcsolatod.

Azt viszont garantáljuk, hogy átadjuk neked azt a tudást, amire a 21. században szükséged van ahhoz, hogy kezelni tudd a rossz érzéseidet, Baby Blues vagy egy pánikroham esetén képes legyél megnyugtatni magad!

De ehhez Te is kellesz. Csak akkor vágj bele ebbe a tanfolyamba, ha hajlandó vagy tanulni, ránézni a problémákra és megoldásokat keresni és a megoldásokat nem mástól várod, hanem hajlandó vagy dolgozni érte, hajlandó vagy dolgozni magadon!

Gyakran ismételt kérdések

Ha bármi kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor írj nekünk e-mailt az epelus.hu@gmail.com címre! Örömmel válaszolunk!

Jelentkezés menete:

 • Kattints a Kosárba teszem gombra!
 • Kattints a Tovább a pénztárhoz gombra!
 • Töltsd ki a számlázási adatokat!
 • Ha szeretnél céges számlát, akkor a céges adatokat se felejtsd el! (A számlánk 0% áfát tartalmaz!)
 • Válaszd ki a fizetési módot!
 • Nézd át és fogadd el az ÁSZF-et és az Adatkezelési tájékoztatót!
 • Kattints a Megrendelés elküldése gombra!

Bankkártyás fizetés esetén azonnal hozzáférsz a tanfolyamhoz, így rögtön el is kezdheted nézni.

A számlát automatikusan állítja ki a rendszer részedre, elektronikus formában, és a megadott e-mail címedre küldi ki, így nagyon figyelj, hogy biztosan jó e-mail címet adj meg!

A világon bárhonnan leadhatod a rendelésed.

A pénztár oldalon válaszd ki az országot! Ha mégsem találod valami miatt a megfelelő országot, akkor, ha teheted, adj meg másikat, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot az epelus.hu@gmail.com email címen.

A címed a számlázás miatt fontos, kiszállítani nem fogunk semmit.

A tanfolyamokat több modulból, leckéből építettük fel. Minden lecke 1 vagy 2 db videós anyagból áll, illetve a hozzá kapcsolódó letölthető pdf dokumentumokból, vagy a hozzá kapcsolódó olvasmányokból. 

A tanfolyamokat, melyekre be vagy iratkozva a Fiókodba belépve, egy Tanfolyami rendszerben tudod megnézni, ahol láthatod, hogy melyik tanfolyammal hogy haladsz, hány lecke van még hátra belőle.

A tanfolyamokat a saját tempódban tudod végezni, amikor időd, energiád és kedves van hozzá. 

Bejelentkezés után a Fiókodban a Fiókadatok alatt megtalálod a Tanfolyamot.
Itt láthatod, hogy aktuálisan melyik tanfolyamokra vagy beiratkozva, melyikkel hogy haladtál az elmúlt időszakban.

Bejelentkezés:  https://epelus.hu/fiokom/

Bejelentkezéshez segítség: https://epelus.hu/bejelentkezes-folyamata-a-tanuloi-fiokba/

A tanfolyamokat 20 napos hozzáféréssel vagy korlátlan ideig, korlátlan számban tekintheted meg. 

Írj nekünk az epelus.hu@gmail.com e-mail címre és segítünk!

Több oka is lehet:

 1. Előfordulhat, hogy nem megy végig a vásárlás. Ez bankkártyás fizetésnél fordulhat elő. Bankkártyás fizetés után, amennyiben nem kaptál visszaigazolást, nézd meg, hogy zárolta -e a bankod a vásárlásod összegét. Ha nem, akkor valami hiba történt. Ilyenkor a legjobb amit tehetsz, hogy újra végigmész a vásárlás folyamatán! 
 2. A másik ok az lehet, hogy a spam vagy a promóciók mappába érkezik a levél. Sajnos elég gyakori jelenség. Próbálj meg rákeresni a levelezőrendszeredben az Epelus.hu névre, a rendeles@epelus.hu vagy az epelus.hu@gmail.com e-mail címre.

5 sikertelen belépési kísérlet után a rendszer blokkolja az email címedet. Erre biztonsági okokból van szükség.

De ne aggódj, nincsen semmi baj!

Írj nekünk egy e-mailt az epelus.hu@gmail.com e-mail címre, és segítünk!

Az email cím pontos megadása nagyon fontos a vásárlási folyamat során, mert ezzel tudsz bejelentkezni a tanulói fiókodba. Amennyiben rossz email címet adsz meg, sem a vásárlás után kiküldött leveleket, sem a tanulói fiókodat nem éred el. Ilyenkor egy új fiókot kell létrehoznunk számodra, amihez hozzárendeljük a vásárolt tanfolyamodat.

Írj nekünk az epelus.hu@gmail.com e-mail címre és segítünk!

A korlátlan hozzáféréssel korlátlan számban, korlátlan ideig megnézheted a videós tartalmakat. Hozzáférsz a frissítésekhez és az új anyagokhoz is.

A 20 napos hozzáférés a vásárlás pillanatában, percre pontosan indul. 

Nem! A tanfolyam nem ad hivatalos képesítést, csak rengeteg hasznos tartalmat, így vizsgázni sem kell belőle.

További tanfolyamok

Epelus.hu

epelus.hu@gmail.com
rendeles@epelus.hu

Kövess minket

Partnereink

stipe_payment
Scroll to Top