epelus.hu_logo_fekvo_atmenet

Online Babamasszázs tanfolyam

Gyakran fáj a babád pocija? Rossz a közérzete? Nem alszik jól? A babamasszázs csodákra képes… Megmutatjuk neked, hogyan tudod a babádat otthon, biztonságosan masszírozni!
babamasszázs tanfolyam online

A Tanfolyam témakörei

Mikor alkalmazhatod a babamasszázst?

Hány éves kortól ajánlott a masszírozás? Meddig végezhetjük? Milyen gyakran és mennyi ideig ajánlott? Ezekre a kérdésekre kitérünk a tanfolyam elméleti részében.

Mikor tilos masszírozni?

Az gondolhatnánk, hogy a babamasszázs mindenre jó és akár még a lázas babát is meggyógyítja. Pedig vannak esetek, amikor kifejezetten tilos masszírozni. De van, amikor csak nem ajánlott, vagy időre van szükségünk. Ezeket meg fogjuk nézni a tanfolyamon.

Mire lesz szükség a masszázshoz?

A masszázs legfontosabb eleme a baba és a két kezed. Ezen kívül csak néhány kiegészítő, kényelmi eszköz kerül szóba, melyeket használhatsz a masszázs közben.

Mire jó a babamasszázs?

A babamasszázs rengeteg előnye mellett, talán az egyik legfontosabb a szorosabb kapocs kialakítása szülő és baba között, de számos további előnye van, melyeket Te is meg fogsz tapasztalni!

Pelusban vagy pelus nélkül?

Fontos kérdés amikor masszázsra kerül a sor, hogy pelusban, vagy pelus nélkül végezzük. Hiszen ha nem viseli a pelenkát, akkor hogyan kerülhetjük el, hogy bepisiljen a baba masszázs közben? Ezekre a kérdésekre is válaszolunk.

Milyen olajjal masszírozzunk?

Nem fontos minden esetben olajat használnunk. De ha úgy döntünk, hogy olajjal szeretnénk masszírozni, akkor a legjobb minőségű, ha lehet ehető minőségű olajakat használjunk.

Végigveszünk egy teljes testmasszázst!

Mondókákkal és gyakorlatokkal. Megmutatjuk, hogyan fogd, hogyan forgasd és hogyan masszírozd a babád. Ezeket a gyakorlatokat egyben és külön-külön is végezheted annak függvényében, hogy babád számára melyik volt a legkellemesebb, vagy éppen melyiket nem kedvelte. Ezeket a gyakorlatokat egy babamasszázs naplóban vezethetitek, majd a kialakult rutint is feljegyezhetitek.

Nézz bele a tanfolyam felépítésébe!

Kinek ajánljuk?

Azoknak az anyukáknak, apukáknak és nagyszülőknek ajánljuk, akik szeretnének közelebbi kapcsolatba kerülni a gyermekükkel, unokájukkal. Szeretnék megnyugtatni, segíteni neki, amikor rosszabb a közérzete, sírósabb, nyűgösebb, fáradtabb vagy esetleg fáj mondjuk a pocija.

Azoknak a leendő szülőknek ajánljuk, akik szeretnének előre felkészülni a baba fogadására, és már a kezdetektől szeretnék kialakítani a kötődést, a közelebbi kapcsolatot gyermekükkel.

Kik vagyunk?

Surmann Edina

Babamasszázs oktató, Sportedző, Sportszervező, Kismama jóga oktató és Kismama masszőr.

A masszázs minden életkorban ki tudja fejteni jótékony hatásait. A babamasszázzsal erősíthető az immunrendszer, fejleszthető az idegrendszer és kialakítható a kötődés baba és a szülők között. A babamasszázst meg-megszakítjuk néhány babatorna gyakorlattal, amikkel segítjük a medence és a karok-lábak mobilizálását, valamint rögzítjük a helyes mozgásfejlődéshez szükséges mozdulatokat.

Ajándék 6 Oldalas Letölthető, Nyomtatható
Babamasszázs napló mondókákkal

Ha velünk készülsz a “Babamasszázs” online tanfolyamon, akkor ajándékba adjuk neked ezt a letölthető és nyomtatható A4-es méretű naplót, melybe lejegyezheted a különböző gyakorlatokat, megjegyzéseket írhatsz  hozzájuk, hogy babádnak melyik hogy tetszett, illetve a napló végében mondókákat is találsz, melyeket masszázs közben használhatsz a különböző gyakorlatokhoz, ezek a fejlesztésben fognak segíteni! 

Babamasszázs napló Epelus.hu
babamasszázs mondókák

A Babamasszázs tanfolyam ára

Korlátlan és örök hozzáféréssel.

Korlátlan hozzáféréssel

4.500 Ft
 • Korlátlan és örök hozzáférés
 • Online bármikor megtekinthető
 • A saját tempódban haladhatsz
 • Kérdés esetén segítünk!
 • 1 órás videós anyag
 • Elismert előadó és szakember
 • Elmélet és gyakorlat egy helyen!
Online

Garantáltan?

Igen. Talán olvastad az anyagainkat. Tudod, hogy csak olyat írunk és mondunk, ami neked hasznos leszBiztosak vagyunk benne, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalunk rá! Ha nem tetszik, akkor a vásárlástól számítva 14 napon belül küldesz egy e-mailt, és kérdés nélkül visszautaljuk a pénzed!

Gyakran ismételt kérdések

Ha bármi kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor írj nekünk e-mailt az epelus.hu@gmail.com címre! Örömmel válaszolunk!

Jelentkezés menete:

 • Kattints a Kosárba teszem gombra!
 • Kattints a Tovább a pénztárhoz gombra!
 • Töltsd ki a számlázási adatokat!
 • Ha szeretnél céges számlát, akkor a céges adatokat se felejtsd el! (A számlánk 0% áfát tartalmaz!)
 • Válaszd ki a fizetési módot!
 • Nézd át és fogadd el az ÁSZF-et és az Adatkezelési tájékoztatót!
 • Kattints a Megrendelés elküldése gombra!

Bankkártyás fizetés esetén azonnal hozzáférsz a tanfolyamhoz, így rögtön el is kezdheted nézni.

A számlát automatikusan állítja ki a rendszer részedre, elektronikus formában, és a megadott e-mail címedre küldi ki, így nagyon figyelj, hogy biztosan jó e-mail címet adj meg!

A világon bárhonnan leadhatod a rendelésed.

A pénztár oldalon válaszd ki az országot! Ha mégsem találod valami miatt a megfelelő országot, akkor, ha teheted, adj meg másikat, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot az epelus.hu@gmail.com email címen.

A címed a számlázás miatt fontos, kiszállítani nem fogunk semmit.

A tanfolyamokat több modulból, leckéből építettük fel. Minden lecke 1 vagy 2 db videós anyagból áll, illetve a hozzá kapcsolódó letölthető pdf dokumentumokból, vagy a hozzá kapcsolódó olvasmányokból. 

A tanfolyamokat, melyekre be vagy iratkozva a Fiókodba belépve, egy Tanfolyami rendszerben tudod megnézni, ahol láthatod, hogy melyik tanfolyammal hogy haladsz, hány lecke van még hátra belőle.

A tanfolyamokat a saját tempódban tudod végezni, amikor időd, energiád és kedves van hozzá. 

Bejelentkezés után a Fiókodban a Fiókadatok alatt megtalálod a Tanfolyamot.
Itt láthatod, hogy aktuálisan melyik tanfolyamokra vagy beiratkozva, melyikkel hogy haladtál az elmúlt időszakban.

Bejelentkezés:  https://epelus.hu/fiokom/

Bejelentkezéshez segítség: https://epelus.hu/bejelentkezes-folyamata-a-tanuloi-fiokba/

A tanfolyamokat 20 napos hozzáféréssel vagy korlátlan ideig, korlátlan számban tekintheted meg. 

Írj nekünk az epelus.hu@gmail.com e-mail címre és segítünk!

Több oka is lehet:

 1. Előfordulhat, hogy nem megy végig a vásárlás. Ez bankkártyás fizetésnél fordulhat elő. Bankkártyás fizetés után, amennyiben nem kaptál visszaigazolást, nézd meg, hogy zárolta -e a bankod a vásárlásod összegét. Ha nem, akkor valami hiba történt. Ilyenkor a legjobb amit tehetsz, hogy újra végigmész a vásárlás folyamatán! 
 2. A másik ok az lehet, hogy a spam vagy a promóciók mappába érkezik a levél. Sajnos elég gyakori jelenség. Próbálj meg rákeresni a levelezőrendszeredben az Epelus.hu névre, a rendeles@epelus.hu vagy az epelus.hu@gmail.com e-mail címre.

5 sikertelen belépési kísérlet után a rendszer blokkolja az email címedet. Erre biztonsági okokból van szükség.

De ne aggódj, nincsen semmi baj!

Írj nekünk egy e-mailt az epelus.hu@gmail.com e-mail címre, és segítünk!

Az email cím pontos megadása nagyon fontos a vásárlási folyamat során, mert ezzel tudsz bejelentkezni a tanulói fiókodba. Amennyiben rossz email címet adsz meg, sem a vásárlás után kiküldött leveleket, sem a tanulói fiókodat nem éred el. Ilyenkor egy új fiókot kell létrehoznunk számodra, amihez hozzárendeljük a vásárolt tanfolyamodat.

Írj nekünk az epelus.hu@gmail.com e-mail címre és segítünk!

A korlátlan hozzáféréssel korlátlan számban, korlátlan ideig megnézheted a videós tartalmakat. Hozzáférsz a frissítésekhez és az új anyagokhoz is.

A 20 napos hozzáférés a vásárlás pillanatában, percre pontosan indul. 

Nem! A tanfolyam nem ad hivatalos képesítést, csak rengeteg hasznos tartalmat, így vizsgázni sem kell belőle.

További tanfolyamok

Epelus.hu
epelus.hu@gmail.com
rendeles@epelus.hu

Kövess minket

Partnereink

stipe_payment
Scroll to Top