epelus.hu_logo_fekvo_atmenet

Szobatisztaság És A Hozzá Kapcsolódó Szokások Kialakítása​

Készülj fel velünk, hogy szorongásmentes és sikeres legyen a szobatisztaság kialakítása! 

A Tanfolyam témakörei

Elvárások a gyerekkel szemben

Mit vár el a társadalom? Mit várnak el az intézmények (bölcsőde, óvoda)? De mi az, amit valóban elvárhatsz a gyermekedtől, ha a szobatisztaságra nevelésről van szó?

Szoba- és ágytisztaság

Mi a különbség a kettő között? Melyik mikor alakul ki? Mi befolyásolja? Meddig számítanak "normálisnak" a balesetek?

A buktatók és a nehézségek

Mi lehet az oka annak, hogy elmarad a "siker"? Hol csúszik félre a folyamat? Annyi mindent olvastál már, tanultál róla, mégis zűrzavaros a helyzet? Had próbáljunk meg segíteni!

Szülői minta fontossága

Te vagy a példakép! Mit is jelent ez? A gyermekek viselkedését 95%-ban a minták határozzák meg, melyeket lát, melyeket utánoz, melyeket követ! Tehát miért van hatalmas felelősséged abban, hogy mit teszel vagy éppen mit nem?

Ahogy a nagykönyvben meg van írva

Minden gyermek más és más, nincs két egyforma. Miért működne hát mindenkinél pontosan ugyan az a technika? Gyermekeddel összhangban alakítsd ki a szokásait. Ehhez adunk segítséget!

Mikor kezdjük, meddig tart?

Hogyan és mikor érdemes belevágni? Mikor érik meg a gyermek? De mit is jelent pontosan az érettség?

Ezt soha ne csináld!

Melyek azok a technikák, amelyek hatalmas kárt okozhatunk a gyermekben, és akár az egész életét is végigkísérik, pedig lehetséges, hogy csak a legjobb szándék vezérelt?

A feltételek megteremtése

Mire lesz szükséged a szobatisztaságra neveléshez és a hozzá kapcsolódó szokások kialakításához? Melyek azok az apróságok, melyek eszedbe sem jutnak, mégis az egész folyamatot lelassítják, vagy akár hetekkel, hónapokkal meghosszabbítják?

Nézz bele a tanfolyam felépítésébe!

Kinek ajánljuk?

Azoknak  a szülőknek ajánljuk, akik szeretnének felkészülni a szobatisztaságra nevelésre, szeretnék megfelelően kialakítani a gyermek szokásait. Szeretnék megérteni a folyamatot, és azt, hogy mi játszódik le ilyenkor a gyermekben. Milyen hormonális, fizikai, érzelmi, mentális és szociális változásokon megy keresztül, és pontosan mire lesz szüksége ahhoz, hogy egyáltalán képes legyen a szobatisztaságra? Azoknak ajánljuk, akik olvastak, tanultak már a témával kapcsolatban, de még mindig úgy érzik egy zűrzavar az egész.

A szobatisztaság sokkal többről szól, mint hogy levesszük a pelust, leteszünk egy bilit, felszedjük a szőnyeget és elmondjuk a gyermeknek, hogy akkor innentől kezdve ide kell pisilned! Egy komolyabb és összetettebb folyamatról van szó, mely a gyermek egész életét végigkíséri!

Azoknak a nagyszülőknek is ajánljuk, akik szeretnének felkészülni az unoka fogadására, szeretnék a szülőkkel összhangban segíteni a gyermeket, és szeretnék jól csinálni a szoktatási folyamatot.

Kik vagyunk?

Judit - Babaelsősegély tanfolyam

Zombori Judit Katalin

Adjunktus a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán,
Egykori Védőnő, Pszichológus, Tanácsadó, Tréningvezető. 

Rengeteg tévhit, magunkkal hozott nevelési módszer és biztosan működő “tuti” tipp kering az interneten, melyek mellett szülők és szakemberek egyaránt leteszik a voksukat és melyeket hajthatatlanul követnek. Nincsen két egyforma gyermek, nincsen olyan trükk, ami mindenkinek működni fog. Különböző lehetőségek vannak, ahogy különböző gyermeki viselkedések, szokások, és nekünk szülőknek, a saját gyermekünkkel összhangban kell meghoznunk a döntéseinket, és velük összhangban kell kialakítanunk a folyamatokat, ahogy a szobatisztaságra nevelés folyamatát is! 

A tanfolyam ára

Korlátlan és örök hozzáféréssel!

 

20 napos hozzáféréssel

9.000Ft
 • 20 napos hozzáférés
 • Online, bármikor megnézheted
 • A saját tempódban haladhatsz
 • Kérdés esetén segítünk!
 • 2 órás videós anyag
 • 38 év tapasztalattal
 • Elismert előadó és szakember
 • Gyakorlatias tanfolyam, tippekkel, ötletekkel
Online

Korlátlan hozzáféréssel

14.000 Ft
 • Korlátlan és örök hozzáférés
 • Online, bármikor megnézheted
 • A saját tempódban haladhatsz
 • Kérdés esetén segítünk!
 • 2 órás videós anyag
 • 38 év tapasztalattal
 • Elismert előadó és szakember
 • Gyakorlatias tanfolyam, tippekkel, ötletekkel
Online

Hogyan fog neked segíteni
a tanfolyam?

2 órán keresztül arra készítünk fel, hogy hogyan tudod könnyedén venni a szobatisztaság folyamatát. Megtanulod, milyen hibákat követhetsz el, mire kell odafigyelned, hogyan készülj fel, mit tegyél, ha "baleset" vagy visszaesés történik, mikor kell egyáltalán elkezdened a szoktatást? Átadjuk a tudást, neked csak be kell ültetned a gyakorlatba. Minden tanfolyamunk gyakorlatias, átgondolt, ha pedig bármilyen kérdésed lenne, vagy hiányolsz valamit, azonnal elkezdünk dolgozni azon, hogy megválaszoljuk a kérdésed, és beépítsük a tanfolyamunkba!

Garantáltan?

Igen. Talán olvastad az anyagainkat, vettél már részt nálunk másik tanfolyamon. Tudod, hogy csak olyat írunk és mondunk, ami neked hasznos lesz. Biztosak vagyunk benne, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalunk rá! Ha nem tetszik, akkor a jelentkezésed napjától számítva 14 napon belül küldesz egy e-mailt, és kérdés nélkül visszautaljuk a pénzed!

Fontos!

Egyedül te vagy felelős a gyermekedért, a lelki és fizikai állapotért és azért, hogy milyen példát mutatsz neki! Sem mi, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

Tehát azt nem tudjuk garantálni neked, nem is szeretnénk, hogy egy nap alatt szobatiszta lesz a gyermeked. (Arra már volt példa, hogy egy hét alatt az lett.)

Azt viszont garantáljuk, hogy átadjuk neked azt a tudást, amire a 21. században szükséged van ahhoz, hogy mindenre felkészülj, és felkészítsd az otthonotokat és a gyermeket is a szobatisztaságra szoktatáshoz!

De ehhez Te is kellesz! Csak akkor vágj bele ebbe a tanfolyamba, ha hajlandó vagy tanulni, és gyakorlatba ültetni a tanultakat!

Gyakran ismételt kérdések

Ha bármi kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor írj nekünk e-mailt az epelus.hu@gmail.com címre! Örömmel válaszolunk!

Jelentkezés menete:

 • Kattints a Kosárba teszem gombra!
 • Kattints a Tovább a pénztárhoz gombra!
 • Töltsd ki a számlázási adatokat!
 • Ha szeretnél céges számlát, akkor a céges adatokat se felejtsd el! (A számlánk 0% áfát tartalmaz!)
 • Válaszd ki a fizetési módot!
 • Nézd át és fogadd el az ÁSZF-et és az Adatkezelési tájékoztatót!
 • Kattints a Megrendelés elküldése gombra!

Bankkártyás fizetés esetén azonnal hozzáférsz a tanfolyamhoz, így rögtön el is kezdheted nézni.

A számlát automatikusan állítja ki a rendszer részedre, elektronikus formában, és a megadott e-mail címedre küldi ki, így nagyon figyelj, hogy biztosan jó e-mail címet adj meg!

A világon bárhonnan leadhatod a rendelésed.

A pénztár oldalon válaszd ki az országot! Ha mégsem találod valami miatt a megfelelő országot, akkor, ha teheted, adj meg másikat, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot az epelus.hu@gmail.com email címen.

A címed a számlázás miatt fontos, kiszállítani nem fogunk semmit.

A tanfolyamokat több modulból, leckéből építettük fel. Minden lecke 1 vagy 2 db videós anyagból áll, illetve a hozzá kapcsolódó letölthető pdf dokumentumokból, vagy a hozzá kapcsolódó olvasmányokból. 

A tanfolyamokat, melyekre be vagy iratkozva a Fiókodba belépve, egy Tanfolyami rendszerben tudod megnézni, ahol láthatod, hogy melyik tanfolyammal hogy haladsz, hány lecke van még hátra belőle.

A tanfolyamokat a saját tempódban tudod végezni, amikor időd, energiád és kedves van hozzá. 

Bejelentkezés után a Fiókodban a Fiókadatok alatt megtalálod a Tanfolyamot.
Itt láthatod, hogy aktuálisan melyik tanfolyamokra vagy beiratkozva, melyikkel hogy haladtál az elmúlt időszakban.

Bejelentkezés:  https://epelus.hu/fiokom/

Bejelentkezéshez segítség: https://epelus.hu/bejelentkezes-folyamata-a-tanuloi-fiokba/

A tanfolyamokat 20 napos hozzáféréssel vagy korlátlan ideig, korlátlan számban tekintheted meg. 

Írj nekünk az epelus.hu@gmail.com e-mail címre és segítünk!

Több oka is lehet:

 1. Előfordulhat, hogy nem megy végig a vásárlás. Ez bankkártyás fizetésnél fordulhat elő. Bankkártyás fizetés után, amennyiben nem kaptál visszaigazolást, nézd meg, hogy zárolta -e a bankod a vásárlásod összegét. Ha nem, akkor valami hiba történt. Ilyenkor a legjobb amit tehetsz, hogy újra végigmész a vásárlás folyamatán! 
 2. A másik ok az lehet, hogy a spam vagy a promóciók mappába érkezik a levél. Sajnos elég gyakori jelenség. Próbálj meg rákeresni a levelezőrendszeredben az Epelus.hu névre, a rendeles@epelus.hu vagy az epelus.hu@gmail.com e-mail címre.

5 sikertelen belépési kísérlet után a rendszer blokkolja az email címedet. Erre biztonsági okokból van szükség.

De ne aggódj, nincsen semmi baj!

Írj nekünk egy e-mailt az epelus.hu@gmail.com e-mail címre, és segítünk!

Az email cím pontos megadása nagyon fontos a vásárlási folyamat során, mert ezzel tudsz bejelentkezni a tanulói fiókodba. Amennyiben rossz email címet adsz meg, sem a vásárlás után kiküldött leveleket, sem a tanulói fiókodat nem éred el. Ilyenkor egy új fiókot kell létrehoznunk számodra, amihez hozzárendeljük a vásárolt tanfolyamodat.

Írj nekünk az epelus.hu@gmail.com e-mail címre és segítünk!

A korlátlan hozzáféréssel korlátlan számban, korlátlan ideig megnézheted a videós tartalmakat. Hozzáférsz a frissítésekhez és az új anyagokhoz is.

A 20 napos hozzáférés a vásárlás pillanatában, percre pontosan indul. 

Nem! A tanfolyam nem ad hivatalos képesítést, csak rengeteg hasznos tartalmat, így vizsgázni sem kell belőle.

További tanfolyamok

Epelus.hu

epelus.hu@gmail.com
rendeles@epelus.hu

Kövess minket

Partnereink

stipe_payment
Scroll to Top