epelus.hu_logo_fekvo_atmenet

Babagondozás Online tanfolyam

Az Első 6 Hét Otthon A Babával​!
Készülj fel velünk az új családtag fogadására!

babagondozás tanfolyam epelus.hu

A Tanfolyam témakörei

Felkészülés a baba fogadására

– amire szükség lesz otthon. Mit szerezzünk be, mik a legfontosabb kiegészítők és eszközök, melyekre az első 6 hét során szükségünk lesz? Ezeket vesszük végig részletesen!

Miért sír a baba és mit tehetünk?

Az újszülött nem tud beszélni. Sírásával jelzi a mamának, hogy valami baj van, valamire szüksége lenne. Az első időszakban nehéz lehet megérteni, hogy mi is állhat a sírás hátterében. Ezeket az okokat vesszük végig!

Napirend fontossága

A babáknak szükségük van arra, hogy a nap eseményei körülbelül ugyanakkor, ugyanúgy történjenek. Ez jelenti számukra a biztonságot és a stabilitást. Ebben tud segíteni egy jól beállított napirend. Erről is fogunk beszélni a tanfolyamon.

A baba altatása

Mindenki szeretné békésen, nyugodtan tölteni az éjszakát – ehhez optimális feltételeket igyekszünk megteremteni. De mire is lesz pontosan szükségünk?

A bölcsőhalál

SIDS- Sudden Infant Death Syndrome. Mitől alakul ki? Mik a hajlamosító tényezők? Mit tehet a szülő? Erről is beszélni fogunk!

Anyává válás

Jó anya leszek? Egészséges lesz a gyermekünk? Meg tudunk majd adni a gyermekünknek mindent, ami szükséges neki? Egyedül képes leszek ellátni? Fontos kérdések, melyek meghatározzák a babagondozás minőségét, ezért beszélnünk kell az anyává válásról!

Tisztába tétel - pelenkázás - videóval

Hogyan kell fogni, emelni az újszülöttet? Hogyan kell tisztába tenni úgy, hogy nehogy meglepetések érjenek? Hogyan kerüljük el a pelenkakiütéseket? Hogyan kell ápolnunk a köldökcsonkot?

Megrázott baba szindróma

SBS - Shaken Baby Syndrome. Mit is jelent pontosan? Miért történik, mi áll a hátterében és miért olyan veszélyes? Azzal, hogy tudsz róla, az első lépést már meg is tetted, hogy elkerüld a bajt!

Etetés - Szoptatás - Anyatej kérdései

A baba az első időszakban rengeteget lesz cicin. Fárasztó időszak ez, de nem csak az etetésről szól! Fontos, hogy megértsd a szoptatás folyamatát, a fontosságát és a szerepét a baba fejlődésében. Beszélünk az anyatej fejéséről és annak tárolásáról is.

Szájpenész, koszmó?

Mik is ezek pontosan? Mitől alakulnak ki? Mit tehetünk, hogy megakadályozzunk, vagy ha kialakult mit tehetünk a megfelelő kezelés érdekében?

A fürdetés - videóval

A fürdetés folyamata, teendők az első 6 hétben. Videón mutatjuk be a teljes folyamatot, hogyan kell közben fogni a babát, mit tegyünk és mit ne tegyünk?

Apuka szerepe a babagondozásban

Az apukák gyakran peremterületre kerülnek a gyermekágyas időszakban, feleslegesnek érzik magukat, pedig rengeteget tudnak segíteni a babagondozásban. Ezekről is szót ejtünk a tanfolyamon!

És még rengeteg kérdésre válaszolunk

Bébiőr? Légzésfigyelő? Együtt alvás a babával? Orrszívás folyamata. Szoptatást, pelenkázást, ápolást érintő gyakori kérdésekre válaszolunk. De ha marad benned még kérdés a tanfolyam végére, tedd fel nekünk bátran, és kiegészítjük az anyagot!

Kinek ajánljuk?

Azoknak az újdonsült kismamáknak, kispapáknak ajánljuk a online babagondozás tanfolyamot, akik hamarosan hazaérkeznek az újszülött babával és szeretnék megtanulni a babagondozás, az első 6 hét teendőit.

A pelenkázás, a szoptatás vagy éppen a baba fürdetése mind-mind olyan feladatok, melyeket nem tanították meg nekünk az iskolában. Ha szerencsénk van, akkor van a közelünkben tapasztalt segítség, szüleink, közeli hozzátartozóink, akikhez fordulhatunk a bizonytalan helyzetekben. Ha ilyen lehetőségünk nincsen, akkor a tudásunkra és az ösztöneinkre kell hagyatkoznunk. Szerencsére, ahogy rengeteg más dolgot is megtanultunk az életben, majd sikeresen használtuk és beépítettük a mindennapokba, a szülővé válást, a szülői feladatokat is képesek vagyunk megtanulni. Ehhez a mai online világban  minden lehetőség adott a számunkra!  

A tanfolyamot még azoknak az anyukáknak, apukáknak és nagyszülőknek is ajánljuk, akik már átélték a babagondozás szépségeit, de szeretnék feleleveníteni a tudást. Nekik néhány rész a tanfolyamból nem tartogat újdonságokat, de bízunk benne, hogy tudunk hasznos, új információkkal szolgálni számukra is!

Azonban ha téged a hozzátáplálás, a fogzás, a szeparáció, a baba mozgás-, értelmi- és érzelmi fejlődése és fejlesztése érdekel, akkor a Babagondozás 2. tanfolyamot ajánljuk neked, amiben a 6. héttől 1 éves korig vesszük végig a baba ellátását és fejlődését. 

Ide kattintva éred el!

Kik vagyunk?

Judit - Babaelsősegély tanfolyam

Zombori Judit Katalin

Adjunktus a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán,
Védőnő, Pszichológus, Tanácsadó, Tréningvezető. 38 év szakmai tapasztalattal!

Rengeteg szépséget tartogat számunkra az első 6 hét, de ugyanakkor rengeteg nehézséget és bizonytalanságot is hordoz magával ez az időszak. Ott vagyunk egy pici babával, olyan törékeny, esetlen, nem értjük mit szeretne, mégis nekünk kell ellátnunk őt, és mi jelentjük a biztonságot számára. Olyan feladatokat kell elvégeznünk, melyeket eddig még sosem. Pelenkázás, szoptatás, altatás, csak, hogy néhányat említsünk. A legjobb amit tehetünk, hogy időben elkezdünk felkészülni a fogadására, tanulunk, tájékozódunk és gyakorlunk erre az időszakra.

A Babagondozás tanfolyam ára

20 napos vagy Korlátlan és örök hozzáféréssel!

20 napos hozzáféréssel

13.000 Ft
 • 20 napos hozzáférés
 • Online bármikor megtekinthető
 • A saját tempódban haladhatsz
 • Kérdés esetén segítünk!
 • 3 órás videós anyag
 • Elismert előadó és szakember
 • 38 év tapasztalattal
 • Elmélet és gyakorlat bemutatása egy helyen!
Online

Korlátlan hozzáféréssel

17.000 Ft
 • Korlátlan és örök hozzáférés
 • Online bármikor megtekinthető
 • A saját tempódban haladhatsz
 • Kérdés esetén segítünk!
 • 3 órás videós anyag
 • Elismert előadó és szakember
 • 38 év tapasztalattal
 • Elmélet és gyakorlat bemutatása egy helyen!
Online

Garantáltan?

Igen. Talán olvastad az anyagainkat. Tudod, hogy csak olyat írunk és mondunk, ami neked hasznos leszBiztosak vagyunk benne, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalunk rá! Ha nem tetszik, akkor a vásárlástól számítva 14 napon belül küldesz egy e-mailt, és kérdés nélkül visszautaljuk a pénzed!

 

Gyakran ismételt kérdések

Ha bármi kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor írj nekünk e-mailt az epelus.hu@gmail.com címre! Örömmel válaszolunk!

Jelentkezés menete:

 • Kattints a Kosárba teszem gombra!
 • Kattints a Tovább a pénztárhoz gombra!
 • Töltsd ki a számlázási adatokat!
 • Ha szeretnél céges számlát, akkor a céges adatokat se felejtsd el! (A számlánk 0% áfát tartalmaz!)
 • Válaszd ki a fizetési módot!
 • Nézd át és fogadd el az ÁSZF-et és az Adatkezelési tájékoztatót!
 • Kattints a Megrendelés elküldése gombra!

Bankkártyás fizetés esetén azonnal hozzáférsz a tanfolyamhoz, így rögtön el is kezdheted nézni.

A számlát automatikusan állítja ki a rendszer részedre, elektronikus formában, és a megadott e-mail címedre küldi ki, így nagyon figyelj, hogy biztosan jó e-mail címet adj meg!

A világon bárhonnan leadhatod a rendelésed.

A pénztár oldalon válaszd ki az országot! Ha mégsem találod valami miatt a megfelelő országot, akkor, ha teheted, adj meg másikat, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot az epelus.hu@gmail.com email címen.

A címed a számlázás miatt fontos, kiszállítani nem fogunk semmit.

A tanfolyamokat több modulból, leckéből építettük fel. Minden lecke 1 vagy 2 db videós anyagból áll, illetve a hozzá kapcsolódó letölthető pdf dokumentumokból, vagy a hozzá kapcsolódó olvasmányokból. 

A tanfolyamokat, melyekre be vagy iratkozva a Fiókodba belépve, egy Tanfolyami rendszerben tudod megnézni, ahol láthatod, hogy melyik tanfolyammal hogy haladsz, hány lecke van még hátra belőle.

A tanfolyamokat a saját tempódban tudod végezni, amikor időd, energiád és kedves van hozzá. 

Bejelentkezés után a Fiókodban a Fiókadatok alatt megtalálod a Tanfolyamot.
Itt láthatod, hogy aktuálisan melyik tanfolyamokra vagy beiratkozva, melyikkel hogy haladtál az elmúlt időszakban.

Bejelentkezés:  https://epelus.hu/fiokom/

Bejelentkezéshez segítség: https://epelus.hu/bejelentkezes-folyamata-a-tanuloi-fiokba/

A tanfolyamokat 20 napos hozzáféréssel vagy korlátlan ideig, korlátlan számban tekintheted meg. 

Írj nekünk az epelus.hu@gmail.com e-mail címre és segítünk!

Több oka is lehet:

 1. Előfordulhat, hogy nem megy végig a vásárlás. Ez bankkártyás fizetésnél fordulhat elő. Bankkártyás fizetés után, amennyiben nem kaptál visszaigazolást, nézd meg, hogy zárolta -e a bankod a vásárlásod összegét. Ha nem, akkor valami hiba történt. Ilyenkor a legjobb amit tehetsz, hogy újra végigmész a vásárlás folyamatán! 
 2. A másik ok az lehet, hogy a spam vagy a promóciók mappába érkezik a levél. Sajnos elég gyakori jelenség. Próbálj meg rákeresni a levelezőrendszeredben az Epelus.hu névre, a rendeles@epelus.hu vagy az epelus.hu@gmail.com e-mail címre.

5 sikertelen belépési kísérlet után a rendszer blokkolja az email címedet. Erre biztonsági okokból van szükség.

De ne aggódj, nincsen semmi baj!

Írj nekünk egy e-mailt az epelus.hu@gmail.com e-mail címre, és segítünk!

Az email cím pontos megadása nagyon fontos a vásárlási folyamat során, mert ezzel tudsz bejelentkezni a tanulói fiókodba. Amennyiben rossz email címet adsz meg, sem a vásárlás után kiküldött leveleket, sem a tanulói fiókodat nem éred el. Ilyenkor egy új fiókot kell létrehoznunk számodra, amihez hozzárendeljük a vásárolt tanfolyamodat.

Írj nekünk az epelus.hu@gmail.com e-mail címre és segítünk!

A korlátlan hozzáféréssel korlátlan számban, korlátlan ideig megnézheted a videós tartalmakat. Hozzáférsz a frissítésekhez és az új anyagokhoz is.

A 20 napos hozzáférés a vásárlás pillanatában, percre pontosan indul. 

Nem! A tanfolyam nem ad hivatalos képesítést, csak rengeteg hasznos tartalmat, így vizsgázni sem kell belőle.

További tanfolyamok

Epelus.hu

epelus.hu@gmail.com
rendeles@epelus.hu

Kövess minket

Partnereink

stipe_payment
Scroll to Top