epelus.hu_logo_fekvo_atmenet

Teendők a várandósság alatt,
Felkészülés a Szülésre

Azoknak a jelenlegi és leendő kismamáknak ajánljuk, akik szeretnének felkészülni az előttük álló feladatokra, teendőkre, a szülés folyamatára, annak nehézségeire, szépségeire. Szeretnék megérteni és látni az egész folyamatot, hogy melyik időszakban mire számíthatnak, és előre szeretnék megtervezni az elkövetkező hónapok történéseit!

A Tanfolyam témakörei

A 3 trimeszter sajátossága, a test változása

Melyik trimeszterben mire számíthatsz, hogyan változik a tested? Hogyan alakul a súlygyarapodás és hogyan oszlik el a trimeszterek alatt? Mit nevezünk egyáltalán trimeszternek?

Szakemberek szerepe

Mikor melyik szakembert kell felkeresned? Egyáltalán milyen szakemberekre lesz szükséged a várandósság alatt?

Felkészülés lelkileg

Hogyan kezeld a szélsőséges érzelmi állapotokat? Egyáltalán milyen kérdések merülnek fel egy nőben a várandósság alatt?

Problémák várandósság alatt

Milyen problémák merülhetnek fel? Mire kell felkészülnöd? Legyen szó visszerekről, rosszullétről, alvászavarról, stb.

A szülés folyamata, Aranyóra fontossága

Honnan tudhatod, hogy elkezdődött? Mikor kell kórházba menni? Mennyi idő a vajúdás? Mikor mehettek haza a kórházból? Mi az aranyóra és milyen szerepet játszik a baba fejlődésében?

Sport a várandósság alatt

Milyen sportot végezhetsz biztonsággal? Meddig sportolj? Melyik a legjobb sport a várandósság alatt?

Kötelező és ajánlott vizsgálatok

Melyik trimeszterben milyen kötelező és ajánlott vizsgálatok várnak rád? Melyik mire való? Mikor kell ultrahangra menni? Mikor hallatszik a baba szívhangja? Mikor derül ki a baba neme?

Kórházi csomag összeállítása

Mit pakolj be a kórházi csomagba, amire valóban szükséged is lesz? Letölthető csekklisával segítünk neked!

Vitaminok és tápanyagok szerepe

Milyen vitaminokra és tápanyagokra lesz szüksége a szervezetednek? Melyik mire való és hogyan támogatja a egészségeteket?

Szülés típusai

Milyen lehetőségeid vannak, ha szülésről van szó? Természetes, hüvelyi esetleg császár?

Hajfestés, műköröm és egyéb kérdések

Rengeteg kérdés merül fel a kismamában amikor a szépítkezésről van szó. Legyen szó hajfestésről, szoláriumról vagy éppen manikűrről. Végigvesszük ezeket!

Intim kérdések

Párkapcsolat, nemi élet, implantátum. Biztosan benned is felmerültek kérdések ezzel a témával kapcsolatban. Segítünk! 🙂

Nézz bele a tanfolyam felépítésébe!

Kinek ajánljuk?

Azoknak a jelenlegi és leendő kismamáknak ajánljuk, akik szeretnének felkészülni az előttük álló feladatokra, teendőkre, a szülés folyamatára, annak nehézségeire, szépségeire. Szeretnék megérteni és látni az egész folyamatot, hogy melyik időszakban mire számíthatnak, és előre szeretnék megtervezni az elkövetkező hónapok történéseit!

Szeretnék megérteni, hogyan változik a testük a szülés előtt és a szülés után. Szeretnék tudni, hogy milyen kötelező és ajánlott vizsgálatokon vehetnek részt. Szeretnék tudni, hogy mit szabad és mit nem a terhesség alatt, esetleg másodvéleményre, kiegészítő információra van szükségük, a meglévő szakvélemény mellett. 

Kik vagyunk?

Judit - Babaelsősegély tanfolyam

Zombori Judit Katalin

Adjunktus a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán,
Védőnő, Pszichológus, Tanácsadó, Tréningvezető. 38 év szakmai tapasztalat.

Amikor a várandósságról beszélünk, legtöbbünknek a reggeli rosszullét és az alkohol fogyasztásának elkerülése jut eszébe. De az áldott állapot ennél sokkal többről szól. Szól a vizsgálatokról, a testünk változásiról, átalakulásáról, táplálkozásról, egészségről, szépségről, rengeteg felmerülő kérdésről, szélsőséges érzelmi állapotokról, szólhat örömteli várakozásról, vagy éppen önmagunk megkérdőjelezéséről. Vajon jó anyuka leszek? 

Nem csak a várandósság teendőire és a szülés folyamatára készítünk fel a tanfolyamon, hiszen ennek az időszaknak egy nagyon fontos feladata a lelki felkészülés is! Ebben is segítünk!

A tanfolyam ára

20 napos vagy Korlátlan és örök hozzáféréssel!

20 napos hozzáféréssel

13.000 Ft
 • 20 napig elérhető
 • Online, bármikor megnézheted
 • A saját tempódban haladhatsz
 • Kérdés esetén segítünk!
 • 6 órás videós anyag
 • 38 év szakmai tapasztalat
 • Tippekkel, ötletekkel
 • Ajándék: Nyomtatható kórházi csomag csekklista
Online

Korlátlan hozzáféréssel

17.000 Ft
 • Korlátlan és örök hozzáférés
 • Online, bármikor megnézheted
 • A saját tempódban haladhatsz
 • Kérdés esetén segítünk!
 • 6 órás videós anyag
 • 38 év szakmai tapasztalat
 • Tippekkel, ötletekkel
 • Ajándék: Nyomtatható kórházi csomag csekklista
Online
Kórházi csomag

Ajándék 6 oldalas Letölthető, nyomtatható kórházi csomag csekklista

Ha velünk készülsz a "Teendők a várandósság alatt, felkészülés a szülésre" online tanfolyamon, akkor ajándékba adjuk neked ezt a letölthető csekklistát, mely egy mindenre kiterjedő, részletes és pontos lista azokról a termékekről, melyekkel készülnöd kell a kórházi napokra! Lehet, hogy nem fog minden kelleni erről a listáról, de ha nincsen ott, akkor biztosan szükség lesz rájuk, tehát érdemes bekészíteni mindent, legrosszabb esetben feleslegesen cipeltétek be a kórházba. Annyi minden miatt kell aggódnod/aggódnotok, a kórházi táska tartalma miatt ne kelljen! 🙂

Hogyan fog neked segíteni
a tanfolyam?

6 órán keresztül arra készítünk fel, hogy mire számíthatsz a várandósság alatt. Megtanulod, mire kell odafigyelned, hogy minden rendben menjen, milyen vizsgálatokon kell részt venned, milyen sportokat űzhetsz, milyen ételeket ehetsz, mire figyelj nyaralás alatt, meddig ülhetsz repülőre, milyen egészségügyi problémák merülhetnek fel és melyikkel mi a teendő, és még rengeteg hasonlóan fontos kérdésre is választ kapsz. Átadjuk a tudást, neked pedig be kell ültetned a gyakorlatba. Minden tanfolyamunk gyakorlatias, átgondolt, ha pedig bármilyen kérdésed lenne, vagy hiányolsz valamit, azonnal elkezdünk dolgozni azon, hogy megválaszoljuk a kérdésed, és beépítsük a tanfolyamunkba!

Garantáltan?

Igen. Talán olvastad az anyagainkat, vettél már részt nálunk másik tanfolyamon. Tudod, hogy csak olyat írunk és mondunk, ami neked hasznos lesz. Biztosak vagyunk benne, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalunk rá! Ha nem tetszik, akkor a jelentkezésed napjától számítva 14 napon belül küldesz egy e-mailt, és kérdés nélkül visszautaljuk a pénzed!

Fontos!

Sem mi, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned, és ami mindenkinek pontosan ugyan úgy fog működni!

Azt nem tudjuk garantálni neked, nem is szeretnénk, hogy nem fognak meglepetések érni a várandósság alatt, hiszen minden ember más és más, így minden terhesség is más és más. Lehet, hogy pont te leszel az, akinél kimaradnak a reggeli rosszullétek, de az is lehet, hogy pont azon kevesek között leszel, akivel minden lehetséges probléma előfordul.

Amit garantálunk, hogy átadjuk neked azt a tudást, amire a 21. században szükséged van ahhoz, hogy felkészülj, a várandósságra, annak teendőire, leggyakoribb problémáira, a szépségeire és a nehézségeire! De nem tudunk 100%-ban mindenre felkészíteni, ezt tudnod kell! 

Azonban, ha a tanfolyam elvégzése után a témával kapcsolatban bármilyen kérdésed megválaszolatlanul maradt, írj nekünk az epelus.hu@gmail.com e-mail címre, és ha tehetjük beépítjük a tanfolyamba!

Gyakran ismételt kérdések

Ha bármi kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor írj nekünk e-mailt az epelus.hu@gmail.com címre! Örömmel válaszolunk!

Jelentkezés menete:

 • Kattints a Kosárba teszem gombra!
 • Kattints a Tovább a pénztárhoz gombra!
 • Töltsd ki a számlázási adatokat!
 • Ha szeretnél céges számlát, akkor a céges adatokat se felejtsd el! (A számlánk 0% áfát tartalmaz!)
 • Válaszd ki a fizetési módot!
 • Nézd át és fogadd el az ÁSZF-et és az Adatkezelési tájékoztatót!
 • Kattints a Megrendelés elküldése gombra!

Bankkártyás fizetés esetén azonnal hozzáférsz a tanfolyamhoz, így rögtön el is kezdheted nézni.

A számlát automatikusan állítja ki a rendszer részedre, elektronikus formában, és a megadott e-mail címedre küldi ki, így nagyon figyelj, hogy biztosan jó e-mail címet adj meg!

A világon bárhonnan leadhatod a rendelésed.

A pénztár oldalon válaszd ki az országot! Ha mégsem találod valami miatt a megfelelő országot, akkor, ha teheted, adj meg másikat, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot az epelus.hu@gmail.com email címen.

A címed a számlázás miatt fontos, kiszállítani nem fogunk semmit.

A tanfolyamokat több modulból, leckéből építettük fel. Minden lecke 1 vagy 2 db videós anyagból áll, illetve a hozzá kapcsolódó letölthető pdf dokumentumokból, vagy a hozzá kapcsolódó olvasmányokból. 

A tanfolyamokat, melyekre be vagy iratkozva a Fiókodba belépve, egy Tanfolyami rendszerben tudod megnézni, ahol láthatod, hogy melyik tanfolyammal hogy haladsz, hány lecke van még hátra belőle.

A tanfolyamokat a saját tempódban tudod végezni, amikor időd, energiád és kedves van hozzá. 

Bejelentkezés után a Fiókodban a Fiókadatok alatt megtalálod a Tanfolyamot.
Itt láthatod, hogy aktuálisan melyik tanfolyamokra vagy beiratkozva, melyikkel hogy haladtál az elmúlt időszakban.

Bejelentkezés:  https://epelus.hu/fiokom/

Bejelentkezéshez segítség: https://epelus.hu/bejelentkezes-folyamata-a-tanuloi-fiokba/

A tanfolyamokat 20 napos hozzáféréssel vagy korlátlan ideig, korlátlan számban tekintheted meg. 

Írj nekünk az epelus.hu@gmail.com e-mail címre és segítünk!

Több oka is lehet:

 1. Előfordulhat, hogy nem megy végig a vásárlás. Ez bankkártyás fizetésnél fordulhat elő. Bankkártyás fizetés után, amennyiben nem kaptál visszaigazolást, nézd meg, hogy zárolta -e a bankod a vásárlásod összegét. Ha nem, akkor valami hiba történt. Ilyenkor a legjobb amit tehetsz, hogy újra végigmész a vásárlás folyamatán! 
 2. A másik ok az lehet, hogy a spam vagy a promóciók mappába érkezik a levél. Sajnos elég gyakori jelenség. Próbálj meg rákeresni a levelezőrendszeredben az Epelus.hu névre, a rendeles@epelus.hu vagy az epelus.hu@gmail.com e-mail címre.

5 sikertelen belépési kísérlet után a rendszer blokkolja az email címedet. Erre biztonsági okokból van szükség.

De ne aggódj, nincsen semmi baj!

Írj nekünk egy e-mailt az epelus.hu@gmail.com e-mail címre, és segítünk!

Az email cím pontos megadása nagyon fontos a vásárlási folyamat során, mert ezzel tudsz bejelentkezni a tanulói fiókodba. Amennyiben rossz email címet adsz meg, sem a vásárlás után kiküldött leveleket, sem a tanulói fiókodat nem éred el. Ilyenkor egy új fiókot kell létrehoznunk számodra, amihez hozzárendeljük a vásárolt tanfolyamodat.

Írj nekünk az epelus.hu@gmail.com e-mail címre és segítünk!

A korlátlan hozzáféréssel korlátlan számban, korlátlan ideig megnézheted a videós tartalmakat. Hozzáférsz a frissítésekhez és az új anyagokhoz is.

A 20 napos hozzáférés a vásárlás pillanatában, percre pontosan indul. 

Nem! A tanfolyam nem ad hivatalos képesítést, csak rengeteg hasznos tartalmat, így vizsgázni sem kell belőle.

További tanfolyamok

Epelus.hu

epelus.hu@gmail.com
rendeles@epelus.hu

Kövess minket

Partnereink

stipe_payment
Scroll to Top