epelus.hu_logo_fekvo_atmenet

Szoptatási problémák - gyakorlati megoldások

Online Tanfolyam

Magyarország első olyan online tanfolyama, mely a szoptatási problémákkal és azok megoldásaival foglalkozik ~ mellgyulladás, tályog, sebes mell, túltelítődés, szopási sztrájk, harap a baba, bleb, tejkő, tejcsatorna elzáródás, gyengéd elválasztás.

szoptatási problémák-gyakorlati megoldások

Szoptatási problémából mindig rengeteg van. Igyekeztük azokat összeszedni, melyekkel a leggyakrabban találkozunk praxisunk során, így egy helyen, hiteles forrásból, hiteles szakértőtől tájékozódhatsz, hogy a számotokra megfelelő ideig, sikeresen tudd szoptatni a kisbabád!

A Tanfolyam témakörei

Az alapok

Hogyan tegyük mellre a kisbabát, mik azok az apróságok, melyek meghatározzák a szoptatás sikerességét. Ezeket fogjuk elméletben és gyakorlatban végignézni a tanfolyamon.

Mell túltelítődése

Megnézzük, hogy mit is jelent pontosan, hogy túltelítődött a mell. Mi a teendőnk vele? Vajon kell ezt kezelnünk, kóros vagy normális folyamat?

Mikor kell fejni?

Mikor van szükség fejésre? Hogyan néz ki egy kézi fejés? Vajon árthatunk azzal, ha folyamatosan fejjük a mellünket? Ezekre is kitérünk a tanfolyamon.

Tejkő, bleb, tályog

Mik ezek a problémák? Honnan ismerhetők fel? Minden esetben kezelni kell? Mit tehetünk velük, mi lehet a gyógymód?

Elválasztás - elválasztódás

Egy nap minden gyermek elválasztódik, csak az nem mindegy, hogy hogyan! Az egyik kedvenc témánk, és hosszan beszélünk róla a tanfolyamon.

Tények és tévhitek

A szoptatás az egyik olyan témakör, mely körül rengeteg tévhit kering. Ezeket szeretnénk eloszlatni a tanfolyamon, és azt is átbeszéljük hogy mik a tények, mi a valóság?

Sebes mellbimbó

Sebes, eldeformálódott mellbimbó? Mitől alakul ki, mi a teendőnk vele? Normális dolog, hogy fájdalmas a szoptatás?

Tejcsatorna elzáródás

Mikor beszélünk tejcsatorna elzáródásról, mitől alakul ki? Mit kell tennünk vele, hogy megelőzzük a mellgyulladás kialakulását?

Mellgyulladás

A köznyelv mindent mellgyulladásnak titulál, ami a szoptatós anyák mellét érinti és fájdalommal jár. De akkor mi is a valóság? Erről is beszélünk!

Szopási sztrájk

Nem szeretne cicizni a baba? Mi lehet a baj? Mit lehet tenni, hogy folytatódjon az eddig megszokott módon a szoptatás?

kézi fejés technikája a gyakorlatban
helyes mellretétel technikája a gyakorlatban
tejkő, bleb, mellgyulladás kezelése
olívaolajos dunszt pakolás készítése

Nézz bele a tanfolyam felépítésébe!

Kinek ajánljuk?

Azoknak az anyukáknak ajánljuk a “Szoptatási problémák – gyakorlati megoldások” online tanfolyamot, akiknek már megszületett a kisbabájuk, és bármilyen szoptatási problémával küzdenek, és szeretnének megoldást találni, vagy szeretnének felkészülni ezekre a nehézségekre, és szeretnének hiteles szakértőtől, hiteles forrásból tájékozódni. 

Mik lehetnek a szoptatási nehézségek? Amit az édesanya annak él meg! Nem szabad ezt elbagatellizálni, mindenkinek más okoz nehézséget! A teljesség igénye nélkül: sebes mellbimbó, mellgyulladás, tejcsatorna elzáródás, bleb, tejkő, túltelítődés, fejés, szopási sztrájk, melltályog, gyengéd elválasztás, stb.

Azoknak a szakembereknek is ajánljuk a tanfolyamot, akik szoptatós édesanyákkal foglalkoznak. A tanfolyamunk segítségével útbaigazítást vagy éppen megerősítést kaphatnak. A hallottakat sikeresen beépíthetik a munkájukba, egy-egy szoptatási nehézséggel hozzájuk forduló édesanyát megfelelően tudnak majd segíteni és tájékoztatni és amennyiben szükséges megfelelő szakembert ajánlani.

Kik vagyunk?

Bocskainé Irci - szakértőink

Bocskainé Irci

IBCLC laktációs szaktanácsadó, szoptatási tanácsadó, babagondozási szakértő. Speciális szakterülete évek óta a gyengéd elválasztás, “ha túl jól sikerül a szoptatás”.

(Az IBCLC végzettség nemzetközi viszonylatban is a legmagasabb szintű képesítésnek számít a szoptatás területén.)

A szoptatással kapcsolatos ismeretek birtokában, jó eséllyel megelőzhetjük azokat a helyzeteket, amelyek akadályozzák a sikeres szoptatást. Az információ hatalom!

Az édesanyák nagyon sokszor tovább szeretnének szoptatni, mint ahogy valójában teszik. Sajnos az a tapasztalat, hogy a nem megfelelő információk birtokában az édesanyák hamarabb feladják a szoptatást. Például egy mellgyulladás esetén, ha megkapja a megfelelő segítséget és információt az édesanya, akkor jó eséllyel nem hagyja abba a szoptatást, hanem rendeződik a helyzet és tovább folytatja akár hónapokig vagy évekig is.

Ezért is tartottuk nagyon fontosak elkészíteni ezt a tanfolyamot, ahol egy helyen megtalálják az anyukák a szoptatással kapcsolatos problémákat, és azok kezelését.

tanfolyam ára

Korlátlan és örök hozzáféréssel!

 

Korlátlan hozzáféréssel

14.000 Ft
 • Korlátlan és örök hozzáférés
 • Online bármikor megtekinthető
 • A saját tempódban haladhatsz
 • Kérdés esetén segítünk!
 • Hiteles információ, hiteles szakértőtől
 • Elismert előadó és szakember
 • Elmélet és gyakorlat egy helyen
Online

Garantáltan?

Igen. Talán olvastad az anyagainkat. Tudod, hogy csak olyat írunk és mondunk, ami neked hasznos leszBiztosak vagyunk benne, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalunk rá! Ha szeretnél elállni, akkor a vásárlástól számítva 14 napon belül küldesz egy e-mailt, és kérdés nélkül visszautaljuk a pénzed!

Gyakran ismételt kérdések

Ha bármi kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor írj nekünk e-mailt az epelus.hu@gmail.com címre! Örömmel válaszolunk!

Jelentkezés menete:

 • Kattints a Kosárba teszem gombra!
 • Kattints a Tovább a pénztárhoz gombra!
 • Töltsd ki a számlázási adatokat!
 • Ha szeretnél céges számlát, akkor a céges adatokat se felejtsd el! (A számlánk 0% áfát tartalmaz!)
 • Válaszd ki a fizetési módot!
 • Nézd át és fogadd el az ÁSZF-et és az Adatkezelési tájékoztatót!
 • Kattints a Megrendelés elküldése gombra!

Bankkártyás fizetés esetén azonnal hozzáférsz a tanfolyamhoz, így rögtön el is kezdheted nézni.

A számlát automatikusan állítja ki a rendszer részedre, elektronikus formában, és a megadott e-mail címedre küldi ki, így nagyon figyelj, hogy biztosan jó e-mail címet adj meg!

A világon bárhonnan leadhatod a rendelésed.

A pénztár oldalon válaszd ki az országot! Ha mégsem találod valami miatt a megfelelő országot, akkor, ha teheted, adj meg másikat, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot az epelus.hu@gmail.com email címen.

A címed a számlázás miatt fontos, kiszállítani nem fogunk semmit.

A tanfolyamokat több modulból, leckéből építettük fel. Minden lecke 1 vagy 2 db videós anyagból áll, illetve a hozzá kapcsolódó letölthető pdf dokumentumokból, vagy a hozzá kapcsolódó olvasmányokból. 

A tanfolyamokat, melyekre be vagy iratkozva a Fiókodba belépve, egy Tanfolyami rendszerben tudod megnézni, ahol láthatod, hogy melyik tanfolyammal hogy haladsz, hány lecke van még hátra belőle.

A tanfolyamokat a saját tempódban tudod végezni, amikor időd, energiád és kedves van hozzá. 

Bejelentkezés után a Fiókodban a Fiókadatok alatt megtalálod a Tanfolyamot.
Itt láthatod, hogy aktuálisan melyik tanfolyamokra vagy beiratkozva, melyikkel hogy haladtál az elmúlt időszakban.

Bejelentkezés:  https://epelus.hu/fiokom/

Bejelentkezéshez segítség: https://epelus.hu/bejelentkezes-folyamata-a-tanuloi-fiokba/

A tanfolyamokat 20 napos hozzáféréssel vagy korlátlan ideig, korlátlan számban tekintheted meg. 

Írj nekünk az epelus.hu@gmail.com e-mail címre és segítünk!

Több oka is lehet:

 1. Előfordulhat, hogy nem megy végig a vásárlás. Ez bankkártyás fizetésnél fordulhat elő. Bankkártyás fizetés után, amennyiben nem kaptál visszaigazolást, nézd meg, hogy zárolta -e a bankod a vásárlásod összegét. Ha nem, akkor valami hiba történt. Ilyenkor a legjobb amit tehetsz, hogy újra végigmész a vásárlás folyamatán! 
 2. A másik ok az lehet, hogy a spam vagy a promóciók mappába érkezik a levél. Sajnos elég gyakori jelenség. Próbálj meg rákeresni a levelezőrendszeredben az Epelus.hu névre, a rendeles@epelus.hu vagy az epelus.hu@gmail.com e-mail címre.

5 sikertelen belépési kísérlet után a rendszer blokkolja az email címedet. Erre biztonsági okokból van szükség.

De ne aggódj, nincsen semmi baj!

Írj nekünk egy e-mailt az epelus.hu@gmail.com e-mail címre, és segítünk!

Az email cím pontos megadása nagyon fontos a vásárlási folyamat során, mert ezzel tudsz bejelentkezni a tanulói fiókodba. Amennyiben rossz email címet adsz meg, sem a vásárlás után kiküldött leveleket, sem a tanulói fiókodat nem éred el. Ilyenkor egy új fiókot kell létrehoznunk számodra, amihez hozzárendeljük a vásárolt tanfolyamodat.

Írj nekünk az epelus.hu@gmail.com e-mail címre és segítünk!

A korlátlan hozzáféréssel korlátlan számban, korlátlan ideig megnézheted a videós tartalmakat. Hozzáférsz a frissítésekhez és az új anyagokhoz is.

A 20 napos hozzáférés a vásárlás pillanatában, percre pontosan indul. 

Nem! A tanfolyam nem ad hivatalos képesítést, csak rengeteg hasznos tartalmat, így vizsgázni sem kell belőle.

Epelus.hu

epelus.hu@gmail.com
rendeles@epelus.hu

Kövess minket

Partnereink

stipe_payment
Scroll to Top