epelus-logo-fektetett_Rajztábla 1

Szétnyílt hasizom regeneráció

online edzésterv

Ez a képzés átdolgozás alatt van! Jelentkezhetsz rá, de csak néhány hét múlva indulunk vele újra, akkor tudsz belekezdeni az edzésbe!

A szétnyílt hasizom minden második anyukát érint? Te is közéjük tartozol? Szerencsére ez a probléma nem végleges!  

Valóban szét van nyílva?

Feküdj a hátadra, 90 fokban húzd fel a térdeket, talpakat szorítsd bele a talajba, derekad szorítsd le a talajhoz. Lazítsd el a hasfalad. Keresd meg a köldököd, 3-4 ujjad told bele a hasfal irányába. Emeld meg a fejedet, gyere fel hasprés pozícióba, ezzel aktiválod a hasizomzatot. Ha az izmok mentén rést, elválást találsz, akkor szét van nyílva a hasfalad. 

Miért veszélyes a szétnyílt hasizom?

Nem csak esztétikai probléma! Mindenképpen dolgoznod kell a kezelésén, hiszen a kezeletlen szétnyílt hasizom a következő problémák kialakulásához vezethet:

Mi a szétnyílt hasizom?

Ha megfigyeled a hasfalad, akkor láthatod, kitapogathatod, hogy függőlegesen futnak az egyenes hasizmaink. Ezeket középen, a köldök vonalában egy kötőszövet, a linea alba tartja össze. A terhesség alatt, ahogy nő a has, a hasfal izmai megnyúlnak, eltávolodnak egymástól. A linea alba ugyanis, hiába erős szövet, a nyomás és a terhesség során termelődő hormonok hatására elvékonyodik, fellazul. A két egyenes hasizom egyre jobban elválik egymástól, ami a várandósság alatt teljesen természetes. Kell a hely a babának, ez a várandósság része.

Viszont szülés után az is előfordulhat, hogy ez a kötőszövet nem tudja visszanyerni korábbi méretét és állapotát. Emiatt a hasizmok nem rendeződnek vissza. A hasizmok között így akár 3-4 ujjnyi rés is kialakulhat. Ez a szétnyílt hasizom!

Egyszerre jelent egészségügyi és esztétikai problémát!

szétnyílt hasizom

A szétnyílt hasizom nem végleges!

Tornával, speciális gyakorlatokkal, életmódváltással helyrehozható. Fontos, hogy kerüld a nem megfelelő gyakorlatokat, például a hasprést, mely bár erősíti a hasizmot, valójában ebben a helyzetben többet árt, mint amennyit használ. 

Kinek ajánljuk az edzést?

Azoknak az anyukáknak ajánljuk, akik szülés után szeretnék regenerálni a szétnyílt hasizmukat. Lehet, hogy téged csak esztétikailag zavar, de valójában a kezeletlen szétnyílt hasizom további egészségügyi problémákhoz is vezethet, melyeket jobb megelőzni. Miután helyreállítottad a hasizmod jöhet a további edzés, áttérhetsz egy komolyabb hasizom, core izom erősítő, felső és alsó végtagokat megmozgató edzéstervre. 

Nagyon fontos! Ezt a problémát más edzéstípussal nem tudod helyrehozni.

Kik vagyunk?

Hogya Regina

Hogya Regina

Személyi edző, Funkcionális edző, Aquafitness és Spinning Oktató, Az Oxygen Wellness Naphegy edzője.

Nem vagy egyedül! Rengetegen küzdenek a szétnyílt hasizom problémájával. Tudnod kell, hogy ez a probléma más módszerrel nem orvosolható, és muszáj foglalkozni vele. Videós edzéstervemmel segítek neked a szétnyílt hasizom regenerációjában. Az edzés megkezdése előtt azonban minden esetben konzultálj kezelőorvosoddal, hogy felkészültél -e már az edzés elkezdésére. 

Az edzésterv ára

Korlátlan, Örök hozzáférés a teljes videós, online anyaghoz.

Ez a képzés átdolgozás alatt van! Jelentkezhetsz rá, de csak néhány hét múlva indulunk vele újra, akkor tudsz belekezdeni az edzésbe!

szétnyílt hasizom regenerációs edzésterv online

6.000 Ft
 • Korlátlan és örök hozzáférés
 • Online elérhető tanfolyam
 • További videós edzéstervek
 • Elismert előadó, edző és szakember
 • Az alapoktól gondosan felépített edzésterv
Online

Garantáltan?

Igen. Talán olvastad a blogunkat, az E-bookonkat. Tudod, hogy csak olyat írunk és mondunk, ami neked hasznos lesz. Biztosak vagyunk benne, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalunk rá! Ha nem tetszik, akkor a tanfolyam kezdőnapjától számítva 14 napon belül küldesz egy e-mailt, és kérdés nélkül visszautaljuk a pénzed!

Elegedettsegi_garancia

Fontos

Egyedül te vagy felelős a testedért, az egészségedért! Sem mi, sem senki más nem tud neked olyan edzéstervet mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned! Legyél kitartó! 

A tanfolyam megkezdése előtt mindenképp kérd ki orvosod véleményét, ajánlja -e neked, nem ajánlja az edzés megkezdését.  

Ne erőltesd meg magad. Ha úgy érzed sok, inkább végezz kevesebb ismétlést, és mindenképp figyelj a fokozatosságra! 

Gyakran ismételt kérdések

Ha bármi kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor írj nekünk e-mailt az epelus.hu@gmail.com címre! Örömmel válaszolunk!

Jelentkezés menete:

 • Kattints a Jelentkezem! gombra!
 • Kattints a Tovább a pénztárhoz gombra!
 • Töltsd ki a számlázási adatokat!
 • Ha szeretnél céges számlát, akkor a céges adatokat se felejtsd el!
 • Válaszd ki a fizetési módot!

Banki átutalás esetén a tanfolyam linkjét az összeg beérkezése és feldolgozása után küldjük el részedre.

Bankkártyás fizetés esetén azonnal elküldjük a tanfolyam linkjét, így rögtön el is kezdheted nézni. 

 • A számlát automatikusan állítja ki a rendszer részedre, elektronikus formában, és a megadott email címedre küldi ki, így nagyon figyelj, hogy biztosan jó e-mail címet adj meg!

Banki átutalás esetén a tanfolyam linkjét az összeg beérkezése és feldolgozása után küldjük el részedre.

Bankkártyás fizetés esetén azonnal elküldjük a tanfolyam linkjét, így rögtön el is kezdheted nézni. 

A számlát automatikusan állítja ki a rendszer részedre, elektronikus formában, és a megadott email címedre küldi ki, így nagyon figyelj, hogy biztosan jó e-mail címet adj meg!

A tanfolyam linkjét a megadott e-mail címedre küldi ki a rendszer. A tanfolyamot korlátlan ideig, korlátlan mennyiségben újra megnézheted.

A tanfolyamot korlátlan ideig, korlátlan számban megtekintheted. 

„A jelen weboldalon hozzáférhető online kurzusok nem tartoznak a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény (Felnőttképzési tv.) hatálya alá, így azok nem minősülnek felnőttképzési tevékenységnek.

Átdolgozás alatt! Szétnyílt hasizom regeneráció – videós edzésterv