epelus.hu_logo_fekvo_atmenet

Szétnyílt hasizom regeneráció

online edzésterv

Tudtad, hogy a szétnyílt hasizom problémája minden anyukát érint? Te is közéjük tartozol? Szerencsére ez a probléma nem végleges!  

Önvizsgálat,
a szétnyílt hasizom kitapintása

Valóban szét van nyílva?

Feküdj a hátadra, 90 fokban húzd fel a térdeket, talpakat szorítsd bele a talajba, derekad szorítsd le a talajhoz. Lazítsd el a hasfalad. Keresd meg a köldököd, 3-4 ujjad told bele a hasfal irányába. Emeld meg a fejedet, gyere fel hasprés pozícióba, ezzel aktiválod a hasizomzatot. Ha az izmok mentén rést, elválást találsz, akkor szét van nyílva a hasfalad. 

Miért veszélyes a szétnyílt hasizom?

Nem csak esztétikai probléma! Mindenképpen dolgoznod kell a kezelésén, hiszen a kezeletlen szétnyílt hasizom a következő problémák kialakulásához vezethet:

Mi a szétnyílt hasizom?

Ha megfigyeled a hasfalad, akkor láthatod, kitapogathatod, hogy függőlegesen futnak az egyenes hasizmaink. Ezeket középen, a köldök vonalában egy kötőszövet, a linea alba tartja össze. A terhesség alatt, ahogy nő a has, a hasfal izmai megnyúlnak, eltávolodnak egymástól. A linea alba ugyanis, hiába erős szövet, a nyomás és a terhesség során termelődő hormonok hatására elvékonyodik, fellazul. A két egyenes hasizom egyre jobban elválik egymástól, ami a várandósság alatt teljesen természetes. Kell a hely a babának, ez a várandósság része.

Viszont szülés után az is előfordulhat, hogy ez a kötőszövet nem tudja visszanyerni korábbi méretét és állapotát. Emiatt a hasizmok nem rendeződnek vissza. A hasizmok között így akár 3-4 ujjnyi rés is kialakulhat. Ez a szétnyílt hasizom!

Egyszerre jelent egészségügyi és esztétikai problémát!

szétnyílt hasizom

A szétnyílt hasizom nem végleges!

Tornával, speciális gyakorlatokkal, életmódváltással helyrehozható. Fontos, hogy kerüld a nem megfelelő gyakorlatokat, például a hasprést, mely bár erősíti a hasizmot, valójában ebben a helyzetben többet árt, mint amennyit használ. 

Kinek ajánljuk az edzést?

Azoknak az anyukáknak ajánljuk, akik szülés után szeretnék regenerálni a szétnyílt hasizmukat. Lehet, hogy téged csak esztétikailag zavar, de valójában a kezeletlen szétnyílt hasizom további egészségügyi problémákhoz is vezethet, melyeket jobb megelőzni. Miután helyreállítottad a hasizmod jöhet a további edzés, áttérhetsz egy komolyabb hasizom, core izom erősítő, felső és alsó végtagokat megmozgató edzéstervre. 

Nagyon fontos! Ezt a problémát más edzéstípussal nem tudod helyrehozni.

Kik vagyunk?

Godó Fanka és Hogya Regina

Godó Fanka és Hogya Regina

Az Oxygen Wellness Naphegy szakértői.

Godó Fanka
Fitmummy pre-/postnatális tréner , Személyi edző, Életmód és Táplálkozás Tanácsadó, Pre- és Rehabalitációs tréner, Preventív Gerincedző, Kinesio Taping / Sporttaping terapeuta.

Hogya Regina
Személyi edző, Gyermek fitness oktató, Funkcionális edző, Aquafitness és Spinning Oktató, Kinesio Taping / Sporttaping terapeuta.

Nem vagy egyedül! Rengetegen küzdenek a szétnyílt hasizom problémájával. Tudnod kell, hogy ez a probléma más módszerrel nem orvosolható, és muszáj foglalkozni vele. Videós edzéstervünkkel segítünk neked a szétnyílt hasizom regenerációjában. Az edzés megkezdése előtt azonban minden esetben konzultálj kezelőorvosoddal, hogy felkészültél -e már az edzés elkezdésére.

Az edzésterv ára

Korlátlan és örök hozzáféréssel!

 

Természetes szülés esetén 6-8. hét után,  császáros szülés esetén 12.hét után lehet csatlakozni a programba. Mielőtt belevágnál a hasizom regenerációs programba mindenképp konzultálj kezelőorvosoddal!

korlátlan hozzáféréssel

9.000 Ft
 • Korlátlan és örök hozzáférés
 • Online elérhető tanfolyam
 • Elméleti és gyakorlati rész
 • Elismert előadók, edzők és szakemberek
 • Az alapoktól gondosan felépített edzésterv
Online

Garantáltan?

Igen. Talán olvastad a blogunkat, az E-bookonkat. Tudod, hogy csak olyat írunk és mondunk, ami neked hasznos lesz. Biztosak vagyunk benne, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalunk rá! Ha nem tetszik, akkor a tanfolyam kezdőnapjától számítva 14 napon belül küldesz egy e-mailt, és kérdés nélkül visszautaljuk a pénzed!

Elegedettsegi_garancia

Fontos

Egyedül te vagy felelős a testedért, az egészségedért! Sem mi, sem senki más nem tud neked olyan edzéstervet mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned! Legyél kitartó! 

A tanfolyam megkezdése előtt mindenképp kérd ki orvosod véleményét, ajánlja -e neked, nem ajánlja az edzés megkezdését.  

Ne erőltesd meg magad. Ha úgy érzed sok, inkább végezz kevesebb ismétlést, és mindenképp figyelj a fokozatosságra! 

Gyakran ismételt kérdések

Ha bármi kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor írj nekünk e-mailt az epelus.hu@gmail.com címre! Örömmel válaszolunk!

Jelentkezés menete:

 • Kattints a Kosárba teszem gombra!
 • Kattints a Tovább a pénztárhoz gombra!
 • Töltsd ki a számlázási adatokat!
 • Ha szeretnél céges számlát, akkor a céges adatokat se felejtsd el! (A számlánk 0% áfát tartalmaz!)
 • Válaszd ki a fizetési módot!
 • Nézd át és fogadd el az ÁSZF-et és az Adatkezelési tájékoztatót!
 • Kattints a Megrendelés elküldése gombra!

Bankkártyás fizetés esetén azonnal hozzáférsz a tanfolyamhoz, így rögtön el is kezdheted nézni.

A számlát automatikusan állítja ki a rendszer részedre, elektronikus formában, és a megadott e-mail címedre küldi ki, így nagyon figyelj, hogy biztosan jó e-mail címet adj meg!

A világon bárhonnan leadhatod a rendelésed.

A pénztár oldalon válaszd ki az országot! Ha mégsem találod valami miatt a megfelelő országot, akkor, ha teheted, adj meg másikat, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot az epelus.hu@gmail.com email címen.

A címed a számlázás miatt fontos, kiszállítani nem fogunk semmit.

A tanfolyamokat több modulból, leckéből építettük fel. Minden lecke 1 vagy 2 db videós anyagból áll, illetve a hozzá kapcsolódó letölthető pdf dokumentumokból, vagy a hozzá kapcsolódó olvasmányokból. 

A tanfolyamokat, melyekre be vagy iratkozva a Fiókodba belépve, egy Tanfolyami rendszerben tudod megnézni, ahol láthatod, hogy melyik tanfolyammal hogy haladsz, hány lecke van még hátra belőle.

A tanfolyamokat a saját tempódban tudod végezni, amikor időd, energiád és kedves van hozzá. 

Bejelentkezés után a Fiókodban a Fiókadatok alatt megtalálod a Tanfolyamot.
Itt láthatod, hogy aktuálisan melyik tanfolyamokra vagy beiratkozva, melyikkel hogy haladtál az elmúlt időszakban.

Bejelentkezés:  https://epelus.hu/fiokom/

Bejelentkezéshez segítség: https://epelus.hu/bejelentkezes-folyamata-a-tanuloi-fiokba/

A tanfolyamokat 20 napos hozzáféréssel vagy korlátlan ideig, korlátlan számban tekintheted meg. 

Írj nekünk az epelus.hu@gmail.com e-mail címre és segítünk!

Több oka is lehet:

 1. Előfordulhat, hogy nem megy végig a vásárlás. Ez bankkártyás fizetésnél fordulhat elő. Bankkártyás fizetés után, amennyiben nem kaptál visszaigazolást, nézd meg, hogy zárolta -e a bankod a vásárlásod összegét. Ha nem, akkor valami hiba történt. Ilyenkor a legjobb amit tehetsz, hogy újra végigmész a vásárlás folyamatán! 
 2. A másik ok az lehet, hogy a spam vagy a promóciók mappába érkezik a levél. Sajnos elég gyakori jelenség. Próbálj meg rákeresni a levelezőrendszeredben az Epelus.hu névre, a rendeles@epelus.hu vagy az epelus.hu@gmail.com e-mail címre.

5 sikertelen belépési kísérlet után a rendszer blokkolja az email címedet. Erre biztonsági okokból van szükség.

De ne aggódj, nincsen semmi baj!

Írj nekünk egy e-mailt az epelus.hu@gmail.com e-mail címre, és segítünk!

Az email cím pontos megadása nagyon fontos a vásárlási folyamat során, mert ezzel tudsz bejelentkezni a tanulói fiókodba. Amennyiben rossz email címet adsz meg, sem a vásárlás után kiküldött leveleket, sem a tanulói fiókodat nem éred el. Ilyenkor egy új fiókot kell létrehoznunk számodra, amihez hozzárendeljük a vásárolt tanfolyamodat.

Írj nekünk az epelus.hu@gmail.com e-mail címre és segítünk!

A korlátlan hozzáféréssel korlátlan számban, korlátlan ideig megnézheted a videós tartalmakat. Hozzáférsz a frissítésekhez és az új anyagokhoz is.

A 20 napos hozzáférés a vásárlás pillanatában, percre pontosan indul. 

Nem! A tanfolyam nem ad hivatalos képesítést, csak rengeteg hasznos tartalmat, így vizsgázni sem kell belőle.

További tanfolyamok

Epelus.hu

epelus.hu@gmail.com
rendeles@epelus.hu

Kövess minket

Partnereink

stipe_payment
Scroll to Top