epelus.hu_logo_fekvo_atmenet

Babagondozás online tanfolyam

6. héttől 1 éves korig

Ennek a 10 órás tanfolyamnak az anyaga tartalmazza a baba ellátását és fejlődését a 6. héttől 1 éves korig – szoptatás, hozzátáplálás receptekkel, fogzás, szeparáció, mese, játék, fejlesztés, mozgás-, értelmi- és érzelmi fejlődés, problémák, figyelmeztető jelek.

Babagondozás2

A Tanfolyam témakörei

Mozgásfejlődés 1 éves korig

Melyik életkorban hogyan fejlődik a baba? Mikor kell fordulnia, gurulnia, kúsznia, másznia, ülnie, felállnia? Baj, ha kimarad vagy felcserélődik valamelyik állomás? Hogyan tudod segíteni a babádat a fejlődésben? Mikor kell gyanakodni és szakemberhez fordulni?

Hozzátáplálás

Mikor kezdjem? Hogyan álljak neki? Mire lesz hozzá szükségem? Egyáltalán honnan tudom, hogy a gyerekem készen áll rá? Melyik életkorban mit adhatok a gyereknek? Hogyan készítsem el az ételeit? Mikor eheti azt, amit mi is eszünk? Ezeket a kérdéseket is kifejtjük a tanfolyamon és azonnal elkészíthető receptekkel és elkészítési tippekkel segítünk!

Mese és mondóka

Mikor mit meséljünk a gyereknek? Miért fontos ezt betartani? Mikor kezdjük a mesélést? Hogyan fejleszti a mese és a mondóka a gyermeket? Diavetítés - szabad vagy nem? A látott mese is mese - avagy a képernyő hatása a gyerekre.

Játék

Mikor milyen játékot adj a babádnak? Egyáltalán mit játszik egy néhány hónapos csecsemő? Mivel és hogyan fejlesztheted a babádat és hogyan segítheted őt akár a szociális-, értelmi- vagy mozgásfejlődésében?

A kisajkak összenövése, összetapadása

Mitől alakul ki? Honnan tudjuk, ha baj van? Mikor kell orvoshoz fordulni vele, és milyen kezelési lehetőségek vannak? Mit tehetünk, hogy elkerüljük a bajt? És mi az, amit még véletlenül se tegyünk?

Útmutató a baba székletéhez

Hasmenés, székrekedés? Fekete, piros, barna, zöld, fehér, darabos, folyós széklet? Melyik egészséges ezek közül? Melyikkel kell azonnal orvoshoz menni? Ezeket is megbeszéljük! Vigyázat! Felkavaró képekkel. 🙂

Szoptatás - Meddig folytassam és hogyan?

Miért jó a szoptatás? Hogyan hat a babára? Meddig folytassam? Ha elkezdem a hozzátáplálást már nem is szoptathatok? Hogyan egyeztessem össze a hozzátáplálással? Az anyatejem biztosan kielégíti a babám igényeit? Lehetséges, hogy elfogyott az anyatejem?

Fogzás

Lehetséges, hogy már jön a foga? Hányszor hallottuk ezt a kérdést. Megbeszéljük, hogy mikor kezdődik és meddig tart a fogzás. Milyen jelei vannak, mire kell figyelni előtte és közben. Mit jelent, ha 3 hónaposan folyik a gyermek nyála. És arra is kitérünk, hogy hogyan könnyítheted meg ezt az állapotot és hogyan csillapíthatod a babád fájdalmat.

Napirend

Hogyan alakítsam ki a napirendet? Mikor kezdjem el? Mire figyeljek közben? Hogyan tudom úgy összeegyeztetni a napirendet a babával, hogy a saját napirendemet is figyelembe tudjam venni? Ezekre a kérdésekre is válaszolni fogunk a tanfolyamon!

Mikor programozzunk a babával?

Mikor mehetünk levegőre a babával? Mire figyeljünk amikor kimegyünk? Milyen programokat szervezhetünk vele? Mikor mehetünk emberek közé, társaságba, babajógára?

Fitymaszűkület

Mikor normális és meddig? Mikor kóros? Mikor kell orvoshoz fordulni? Mit tehetünk otthon? Mi az a fitymatorna és hogyan kell végezni? És szó lesz a fiúgyerekek intim higiéniájáról is röviden.

A baba súlygyarapodása

Mikor mennyit hízik a baba? Milyen a normális súlygyarapodás? Mikor etettük túl a babát? Mikor kevés neki a táplálék? Mikor kell mérni a gyereket? Mennyire ragaszkodjunk az értékekhez?

Ezeket és még rengeteg hasznos információt fogunk megbeszélni a tanfolyamon! Nézz bele a tanfolyam felépítésébe!

Kinek ajánljuk?

Azoknak az anyukáknak, apukáknak és nagyszülőknek ajánljuk a tanfolyamot, akik szeretnék megérteni, hogyan fejlődik a gyermekük, mikor érett meg a különböző mozgásformákra és élethelyzetekre. Nem szeretnék siettetni a babát és szeretnék segíteni őt a fejlődésében. Azoknak ajánljuk a tanfolyamot, akik nem bíznak a hozott mintákban, szeretnének új információkat szerezni és szeretnének változtatni. Azoknak ajánljuk, akik nem szeretnének elveszni az interneten fellelhető információ rengetegben, a rengeteg egymásnak ellentmondó tanács és javaslat tömkelegében. 

Az előadásban szó esik a baba fejlődéséről, legyen az szociális, értelmi vagy mozgásfejlődés, hiszen teljesen máshol tart a fejlődésében egy 1 hónapos újszülött, mint egy 1 éves csecsemő. Kitérünk arra, hogy mivel segíthetjük, mivel hátráltathatjuk vagy éppen veszélyeztetjük a csecsemőt a fejlődésében, és mikor kell szakemberhez vagy orvoshoz fordulnunk.

Azonban ha téged a pelenkázás, az öltöztetés és a fürdetés érdekel, és ezekről szeretnél gyakorlati videókat is látni, akkor a Babagondozás 1. tanfolyamot ajánljuk neked, amiben az első 6 hét teendőit vesszük végig. 

Ide kattintva éred el!

Kik vagyunk?

Judit - Babaelsősegély tanfolyam

Zombori Judit Katalin

Adjunktus a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán, Védőnő, Pszichológus, Tanácsadó, Tréningvezető. 38 év szakmai tapasztalattal!

12 hónapos korig a szülők félve kérdezik meg, hogy de hát mit kell kezdeni egy csecsemővel, mit lehet játszani vele, hogyan bánjunk vele, milyen problémák merülhetnek fel, amire figyelni kell? A munkáinkban ezért itt az Epelus.hu weboldalon megosztjuk részben a tanultakat, részben pedig a tapasztalatokat, melyek a 37 éves pályafutásom alatt felmerültek. 

tanfolyam ára

Ezt a tanfolyamot átszervezzük, így ebben a formában már csak Március 30. éjfélig elérhető. 

Addig még 40% kedvezménnyel tudsz rá jelentkezni.

Korlátlan hozzáféréssel

21000
12.600 Ft
 • Korlátlan és örök hozzáférés
 • Online bármikor megtekinthető
 • A saját tempódban haladhatsz
 • Kérdés esetén segítünk!
 • 10 órás videós anyag
 • Elismert előadó és szakember
 • 38 év tapasztalattal
Online

Garantáltan?

Igen. Talán olvastad az anyagainkat. Tudod, hogy csak olyat írunk és mondunk, ami neked hasznos leszBiztosak vagyunk benne, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalunk rá! Ha szeretnél elállni, akkor a vásárlástól számítva 14 napon belül küldesz egy e-mailt, és kérdés nélkül visszautaljuk a pénzed!

Gyakran ismételt kérdések

Ha bármi kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor írj nekünk e-mailt az epelus.hu@gmail.com címre! Örömmel válaszolunk!

Jelentkezés menete:

 • Kattints a Kosárba teszem gombra!
 • Kattints a Tovább a pénztárhoz gombra!
 • Töltsd ki a számlázási adatokat!
 • Ha szeretnél céges számlát, akkor a céges adatokat se felejtsd el! (A számlánk 0% áfát tartalmaz!)
 • Válaszd ki a fizetési módot!
 • Nézd át és fogadd el az ÁSZF-et és az Adatkezelési tájékoztatót!
 • Kattints a Megrendelés elküldése gombra!

Bankkártyás fizetés esetén azonnal hozzáférsz a tanfolyamhoz, így rögtön el is kezdheted nézni.

A számlát automatikusan állítja ki a rendszer részedre, elektronikus formában, és a megadott e-mail címedre küldi ki, így nagyon figyelj, hogy biztosan jó e-mail címet adj meg!

A világon bárhonnan leadhatod a rendelésed.

A pénztár oldalon válaszd ki az országot! Ha mégsem találod valami miatt a megfelelő országot, akkor, ha teheted, adj meg másikat, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot az epelus.hu@gmail.com email címen.

A címed a számlázás miatt fontos, kiszállítani nem fogunk semmit.

A tanfolyamokat több modulból, leckéből építettük fel. Minden lecke 1 vagy 2 db videós anyagból áll, illetve a hozzá kapcsolódó letölthető pdf dokumentumokból, vagy a hozzá kapcsolódó olvasmányokból. 

A tanfolyamokat, melyekre be vagy iratkozva a Fiókodba belépve, egy Tanfolyami rendszerben tudod megnézni, ahol láthatod, hogy melyik tanfolyammal hogy haladsz, hány lecke van még hátra belőle.

A tanfolyamokat a saját tempódban tudod végezni, amikor időd, energiád és kedves van hozzá. 

Bejelentkezés után a Fiókodban a Fiókadatok alatt megtalálod a Tanfolyamot.
Itt láthatod, hogy aktuálisan melyik tanfolyamokra vagy beiratkozva, melyikkel hogy haladtál az elmúlt időszakban.

Bejelentkezés:  https://epelus.hu/fiokom/

Bejelentkezéshez segítség: https://epelus.hu/bejelentkezes-folyamata-a-tanuloi-fiokba/

A tanfolyamokat 20 napos hozzáféréssel vagy korlátlan ideig, korlátlan számban tekintheted meg. 

Írj nekünk az epelus.hu@gmail.com e-mail címre és segítünk!

Több oka is lehet:

 1. Előfordulhat, hogy nem megy végig a vásárlás. Ez bankkártyás fizetésnél fordulhat elő. Bankkártyás fizetés után, amennyiben nem kaptál visszaigazolást, nézd meg, hogy zárolta -e a bankod a vásárlásod összegét. Ha nem, akkor valami hiba történt. Ilyenkor a legjobb amit tehetsz, hogy újra végigmész a vásárlás folyamatán! 
 2. A másik ok az lehet, hogy a spam vagy a promóciók mappába érkezik a levél. Sajnos elég gyakori jelenség. Próbálj meg rákeresni a levelezőrendszeredben az Epelus.hu névre, a rendeles@epelus.hu vagy az epelus.hu@gmail.com e-mail címre.

5 sikertelen belépési kísérlet után a rendszer blokkolja az email címedet. Erre biztonsági okokból van szükség.

De ne aggódj, nincsen semmi baj!

Írj nekünk egy e-mailt az epelus.hu@gmail.com e-mail címre, és segítünk!

Az email cím pontos megadása nagyon fontos a vásárlási folyamat során, mert ezzel tudsz bejelentkezni a tanulói fiókodba. Amennyiben rossz email címet adsz meg, sem a vásárlás után kiküldött leveleket, sem a tanulói fiókodat nem éred el. Ilyenkor egy új fiókot kell létrehoznunk számodra, amihez hozzárendeljük a vásárolt tanfolyamodat.

Írj nekünk az epelus.hu@gmail.com e-mail címre és segítünk!

A korlátlan hozzáféréssel korlátlan számban, korlátlan ideig megnézheted a videós tartalmakat. Hozzáférsz a frissítésekhez és az új anyagokhoz is.

A 20 napos hozzáférés a vásárlás pillanatában, percre pontosan indul. 

Nem! A tanfolyam nem ad hivatalos képesítést, csak rengeteg hasznos tartalmat, így vizsgázni sem kell belőle.

További tanfolyamok

Epelus.hu
epelus.hu@gmail.com
rendeles@epelus.hu

Kövess minket

Partnereink

stipe_payment
Scroll to Top