A Nyugodt Bölcsibe Szoktatás -
Lehetséges?

Nem kell, hogy nehéz és hosszadalmas folyamat legyen a beszoktatás. Megmutatjuk, hogyan tudtok felkészülni rá, hogy gyorsan, a lehető legkisebb kellemetlenséggel vészeljétek át ezt az időszakot!

laczko_rita_nyugodt_bolcsibe_szoktatas_folyamata

lehet ezt könnyen is!

Laczkó Rita több éves állami és magán bölcsődei kisgyermeknevelő tapasztalatát osztja meg a beszoktatás előtt álló Anyukákkal és Apukákkal.

A Tanfolyam témakörei

Hogyan válassz bölcsit?

Mikor kerül szóba a bölcsi? Mikortól járhat a gyermek bölcsibe? Mi alapján válassz?

Felkészülés - Pontosan mire és miért?

Nem csak az eszközök beszerzésére kell felkészülnötök. Lelkileg is megterhelő a beszoktatás folyamata mind a gyermeknek, mind a szülőknek. Segítünk, hogy könnyebben menjen!

Szobatisztaság kérdése

Oviba csak szobatiszta gyermek mehet. Bár nem kizárólag a beszoktatáshoz tartozik, mindenképp foglalkoznunk kell a szobatisztaság kérdésével.

Mire lesz szükségetek a bölcsiben?

Milyen eszközöket kell beszerezni, amire biztosan szükség lesz a bölcsiben? Egy extra tipp, hogy a beszoktatást megkönnyítsd!

Napi rutin kialakítása, Minta napirenddel

Miért fontos a napi rutin kialakítása már az otthoni időszakban? Hogyan alakítsd ki és mire figyelj? Minta napirendet is írtunk, hogy legyen egy puska a kezedben!

Szoptatás kérdése

Cici vagy tápszer, esetleg altatás cicivel? Milyen nehézségeket okoz, el kell -e hagyni? Mi a véleménye erről a szakembernek? Válaszolunk!

Kinek ajánljuk?

Azoknak az anyukáknak, apukáknak ajánljuk a tanfolyamot, akik szeretnének felkészülni a beszoktatás időszakára, szeretnék megkönnyíteni, vagy ha lehet meggyorsítani a folyamatot. Hiszen nem kell, hogy ez egy bonyolult, kellemetlen időszak legyen.

Muszáj visszamenned dolgozni, vagy csak egy kis pihenőre van szükséged? Szóba került a bölcsi, de nem tudjátok, hogyan kezdjetek neki? Szeretnétek tudni mi vár rátok? Szeretnétek felkészülni? Adunk néhány nagyon hasznos tippet, hogy nyugodtan átvészeljétek ezt az időszakot!

Kik vagyunk?

laczko_rita_a_nyugodt_bolcsibe_szoktatas

Laczkó Rita

Bölcsődei Kisgyermeknevelő – több éves magán és állami bölcsődei tapasztalattal.

Jelenleg egy állami bölcsődében dolgozom Budapesten, néhány éve váltottam a magán szektorból. Jelenleg 10 kisgyermek tartozik a felügyeletem alá, a legkisebb 6 hónapos. Az motivált a tanfolyam elkészítése során, hogy segítsek a szülőknek és persze a kisgyermeküknek abban, hogy a lehető legkönnyebben és leggyorsabban átvészeljék ezt az egyébként igen nehéz, sírással és idegeskedéssel teli időszakot. Már otthon el tudjanak kezdeni felkészülni, hiszen a beszoktatás nem szeptemberben a bölcsődében kezdődik.

A Nyugodt bölcsibe szoktatás tanfolyam ára

Korlátlan, Örök hozzáférés a teljes videós, online anyaghoz!

A nyugodt bölcsibe szoktatás

4.000 Ft
 • Korlátlan és örök hozzáférés
 • Online elérhető, bármikor megtekinthető
 • A saját tempódban haladhatsz
 • Kérdés esetén keress minket és segítünk!
 • 1 órás videós anyag rengeteg gyakorlati tanáccsal
 • Több éves szakmai tapasztalat alapján
Online

Garantáltan?

Igen. Talán olvastad a blogunkat és az E-bookunkat. Tudod, hogy csak olyat írunk és mondunk, ami neked hasznos leszBiztosak vagyunk benne, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalunk rá! Ha nem tetszik, akkor a tanfolyam kezdőnapjától számítva 14 napon belül küldesz egy e-mailt, és kérdés nélkül visszautaljuk a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Fontos!

Sem mi, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned! Az itt hallottakat be kell ültetned a gyakorlatba, és tudatosan kell végigmennetek ezen a nehéz folyamaton. Nehéz az elválás. Tudjuk! Csak akkor kezdjetek bele, ha a kisbaba felkészült! Ha Ti felkészültetek. Közel sem biztos, hogy minden trükk, amiről a tanfolyamon szó esik beválik nálatok. Tesztelni kell, próbálkozni és a legfontosabb, hogy mindig legyetek következetesek! Apa és anya együtt eldöntötte, hogy bölcsibe fog járni a kisbaba, muszáj ehhez tartanotok magatokat! 🙂

Gyakran ismételt kérdések

Ha bármi kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor írj nekünk e-mailt az epelus.hu@gmail.com címre! Örömmel válaszolunk!

Jelentkezés menete:

 • Kattints a Jelentkezem! gombra!
 • Kattints a Tovább a pénztárhoz gombra!
 • Töltsd ki a számlázási adatokat!
 • Ha szeretnél céges számlát, akkor a céges adatokat se felejtsd el!
 • Válaszd ki a fizetési módot!

Banki átutalás esetén a tanfolyam linkjét az összeg beérkezése és feldolgozása után küldjük el részedre.

Bankkártyás fizetés esetén azonnal elküldjük a tanfolyam linkjét, így rögtön el is kezdheted nézni.

 • A számlát automatikusan állítja ki a rendszer részedre, elektronikus formában, és a megadott email címedre küldi ki, így nagyon figyelj, hogy biztosan jó e-mail címet adj meg!

Banki átutalás esetén a tanfolyam linkjét az összeg beérkezése és feldolgozása után küldjük el részedre.

Bankkártyás fizetés esetén azonnal elküldjük a tanfolyam linkjét, így rögtön el is kezdheted nézni.

A számlát automatikusan állítja ki a rendszer részedre, elektronikus formában, és a megadott email címedre küldi ki, így nagyon figyelj, hogy biztosan jó e-mail címet adj meg!

A tanfolyam linkjét fizetés után a megadott e-mail címedre küldi ki a rendszer. Ezután bármilyen eszközről, bármikor meg tudod nézni a teljes tanfolyami anyagot.

A tanfolyamot korlátlan ideig, korlátlan számban megtekintheted.

további tanfolyamok

„A jelen weboldalon hozzáférhető online kurzusok nem tartoznak a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény (Felnőttképzési tv.) hatálya alá, így azok nem minősülnek felnőttképzési tevékenységnek.

epelus-logo-fektetett_white
Nyugodt bölcsibe szoktatás? Lehetséges! – online előadás