A Nyugodt Bölcsibe Szoktatás -
Lehetséges?

Nem kell, hogy nehéz és hosszadalmas folyamat legyen a beszoktatás. Megmutatjuk, hogyan tudtok felkészülni rá, hogy gyorsan, a lehető legkisebb kellemetlenséggel vészeljétek át ezt az időszakot!

laczko_rita_nyugodt_bolcsibe_szoktatas_folyamata

lehet ezt könnyen is!

Laczkó Rita több éves állami és magán bölcsődei kisgyermeknevelő tapasztalatát osztja meg a beszoktatás előtt álló Anyukákkal és Apukákkal.

A Tanfolyam témakörei

Hogyan válassz bölcsit?

Mikor kerül szóba a bölcsi? Mikortól járhat a gyermek bölcsibe? Mi alapján válassz?

Felkészülés - Pontosan mire és miért?

Nem csak az eszközök beszerzésére kell felkészülnötök. Lelkileg is megterhelő a beszoktatás folyamata mind a gyermeknek, mind a szülőknek. Segítünk, hogy könnyebben menjen!

Szobatisztaság kérdése

Oviba csak szobatiszta gyermek mehet. Bár nem kizárólag a beszoktatáshoz tartozik, mindenképp foglalkoznunk kell a szobatisztaság kérdésével.

Mire lesz szükségetek a bölcsiben?

Milyen eszközöket kell beszerezni, amire biztosan szükség lesz a bölcsiben? Egy extra tipp, hogy a beszoktatást megkönnyítsd!

Napi rutin kialakítása, Minta napirenddel

Miért fontos a napi rutin kialakítása már az otthoni időszakban? Hogyan alakítsd ki és mire figyelj? Minta napirendet is írtunk, hogy legyen egy puska a kezedben!

Szoptatás kérdése

Cici vagy tápszer, esetleg altatás cicivel? Milyen nehézségeket okoz, el kell -e hagyni? Mi a véleménye erről a szakembernek? Válaszolunk!

Kinek ajánljuk?

Azoknak az anyukáknak, apukáknak ajánljuk a tanfolyamot, akik szeretnének felkészülni a beszoktatás időszakára, szeretnék megkönnyíteni, vagy ha lehet meggyorsítani a folyamatot. Hiszen nem kell, hogy ez egy bonyolult, kellemetlen időszak legyen.  

Muszáj visszamenned dolgozni, vagy csak egy kis pihenőre van szükséged? Szóba került a bölcsi, de nem tudjátok, hogyan kezdjetek neki? Szeretnétek tudni mi vár rátok? Szeretnétek felkészülni? Adunk néhány nagyon hasznos tippet, hogy nyugodtan átvészeljétek ezt az időszakot!

Kik vagyunk?

laczko_rita_a_nyugodt_bolcsibe_szoktatas

Laczkó Rita

Bölcsődei Kisgyermeknevelő – több éves magán és állami bölcsődei tapasztalattal.

Jelenleg egy állami bölcsődében dolgozom Budapesten, néhány éve váltottam a magán szektorból. Jelenleg 10 kisgyermek tartozik a felügyeletem alá, a legkisebb 6 hónapos. Az motivált a tanfolyam elkészítése során, hogy segítsek a szülőknek és persze a kisgyermeküknek abban, hogy a lehető legkönnyebben és leggyorsabban átvészeljék ezt az egyébként igen nehéz, sírással és idegeskedéssel teli időszakot. Már otthon el tudjanak kezdeni felkészülni, hiszen a beszoktatás nem szeptemberben a bölcsődében kezdődik.

A Nyugodt bölcsibe szoktatás tanfolyam ára

Korlátlan, Örök hozzáférés a teljes videós, online anyaghoz!

A nyugodt bölcsibe szoktatás

4.000 Ft
 • Korlátlan és örök hozzáférés
 • Online elérhető, bármikor megtekinthető
 • A saját tempódban haladhatsz
 • Kérdés esetén keress minket és segítünk!
 • 1 órás videós anyag rengeteg gyakorlati tanáccsal
 • Több éves szakmai tapasztalat alapján
Online

Garantáltan?

Igen. Talán olvastad a blogunkat és az E-bookunkat. Tudod, hogy csak olyat írunk és mondunk, ami neked hasznos leszBiztosak vagyunk benne, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalunk rá! Ha nem tetszik, akkor a tanfolyam kezdőnapjától számítva 14 napon belül küldesz egy e-mailt, és kérdés nélkül visszautaljuk a pénzed!

Fontos!

Sem mi, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned! Az itt hallottakat be kell ültetned a gyakorlatba, és tudatosan kell végigmennetek ezen a nehéz folyamaton. Nehéz az elválás. Tudjuk! Csak akkor kezdjetek bele, ha a kisbaba felkészült! Ha Ti felkészültetek. Közel sem biztos, hogy minden trükk, amiről a tanfolyamon szó esik beválik nálatok. Tesztelni kell, próbálkozni és a legfontosabb, hogy mindig legyetek következetesek! Apa és anya együtt eldöntötte, hogy bölcsibe fog járni a kisbaba, muszáj ehhez tartanotok magatokat! 🙂 

Gyakran ismételt kérdések

Ha bármi kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor írj nekünk e-mailt az epelus.hu@gmail.com címre! Örömmel válaszolunk!

Jelentkezés menete:

 • Kattints a Kosárba teszem gombra!
 • Kattints a Tovább a pénztárhoz gombra!
 • Töltsd ki a számlázási adatokat!
 • Ha szeretnél céges számlát, akkor a céges adatokat se felejtsd el!
 • Válaszd ki a fizetési módot!
 • Nézd át és fogadd el az ÁSZF-et és az Adatkezelési tájékoztatót!
 • Kattints a Megrendelés elküldése gombra!

 

Banki átutalás esetén a tanfolyam az összeg beérkezése és feldolgozása után válik elérhetővé számodra.

Bankkártyás fizetés esetén azonnal hozzáférsz a tanfolyamhoz, így rögtön el is kezdheted nézni.

A számlát automatikusan állítja ki a rendszer részedre, elektronikus formában, és a megadott e-mail címedre küldi ki, így nagyon figyelj, hogy biztosan jó e-mail címet adj meg!

Bejelentkezés után a Fiókodban a Fiókadatok alatt megtalálod a Tanfolyamot.
Itt láthatod, hogy aktuálisan melyik tanfolyamokra vagy beiratkozva, melyikkel hogy haladtál az elmúlt időszakban.

Bejelentkezés:  https://epelus.hu/fiokom/

Bejelentkezéshez segítség: https://epelus.hu/bejelentkezes-folyamata-a-tanuloi-fiokba/

A tanfolyamot korlátlan ideig, korlátlan számban megtekintheted. 

Írj nekünk az epelus.hu@gmail.com e-mail címre és segítünk!

Több oka is lehet:

 1. Előfordulhat, hogy nem megy végig a vásárlás. Ez bankkártyás fizetésnél fordulhat elő. Bankkártyás fizetés után, amennyiben nem kaptál visszaigazolást, nézd meg, hogy zárolta -e a bankod a vásárlásod összegét. Ha nem, akkor valami hiba történt. Ilyenkor a legjobb amit tehetsz, hogy újra végigmész a vásárlás folyamatán, de átutalással fizeted ki a tanfolyam díját! 
 2. A másik ok az lehet, hogy a spam vagy a promóciók mappába érkezik a levél. Sajnos elég gyakori jelenség. Próbálj meg rákeresni a levelezőrendszeredben az Epelus.hu névre, a rendeles@epelus.hu vagy az epelus.hu@gmail.com e-mail címre.

további tanfolyamok

„A jelen weboldalon hozzáférhető online kurzusok nem tartoznak a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény (Felnőttképzési tv.) hatálya alá, így azok nem minősülnek felnőttképzési tevékenységnek.

Nyugodt bölcsibe szoktatás? Lehetséges! – online előadás