epelus.hu_logo_fekvo_atmenet

Hogyan éljük túl a dackorszakot?
- online előadás

Normális vagy kóros folyamat? Miért rettegnek tőle olyan nagyon a szülők? Vajon elkerülhető ez az időszak? 

hogyan éljük túl a dackorszakot

A Tanfolyam fontosabb témakörei

Mindent a dackorszakról!

Mi az oka és miért alakul ki? Mikor kezdődik és mikor ér véget? Milyen jellemzői vannak? Mire számíthatunk? Elkerülhetjük? Vissza fogom kapni a régi gyermekem vagy már örökké így marad?

Nevelési technikák - ártó vagy támogató?

Mit tegyünk és mit ne? Milyen tanácsokat fogadjunk meg? Büntetés, verés, szigor, alkudozás, megengedés, teljes ráhagyás. Melyik a jó módszer? Melyik válik be a gyakorlatban? Milyen hatással lesz ez a gyermek további életére? Tuti tippek? Nem biztos, hogy beválik, hiszen minden gyermek más. Alakítsd ki a saját nevelési elveidet és módszereidet!

A hiszti pozitív hatásai?

Legtöbbünk kihagyná ezt az időszakot, ha lenne ilyen opció, pedig meghatározó a gyermek fejlődése és további élete szempontjából. És az is meghatározó, hogy szülőként hogyan kezeljük ezt az időszakot!

A hiszti

Már megint hisztizik! Ismerős a mondat? De mi váltja ki a hiszti jelenségét, miért "robban" a gyermek? Hogyan lehet megelőzni? Mit tegyünk egy boltban vagy a tömegközlekedésen? Hogyan kezeljük? Spoiler: ha nyakon öntöd egy pohár vízzel, attól még nem fog megoldódni a helyzet. Meg kell tanulnunk, meg kell értenünk, és mindemellett szükségünk lesz egy nagy adag türelemre és empátiára.

Egy-egy dühkitöréskor az ember legszívesebben a világ másik végére menekülne. 

Ismerős érzés, vagy még csak most következik? Nem muszáj, hogy így érezz!

Nézz bele a tanfolyam felépítésébe!

Kinek ajánljuk?

Azoknak az anyukáknak, apukáknak és nagyszülőknek ajánljuk a “Hogyan éljük túl a dackorszakot?” előadást, akik szeretnének felkészülni a gyermek dühkitöréseire, a nehéz helyzetekre, szeretnék megérteni, hogy mi is zajlik a dackorszak és a hisztik hátterében, szeretnék tudni, hogy miért is fontos ez a gyermek fejlődése szempontjából, és mindemellett szeretnék a lehető legkevesebb konfliktussal és idegeskedéssel átvészelni ezt az időszakot. 

Azoknak ajánljuk, akik szeretnék jól és tudatosan csinálni a gyermeknevelést, mert értik, hogy a dackorszak egy olyan mérföldkő a gyermek életében, ami meghatározhatja az egész életét és éppen emiatt nem az internet jó tanácsaira, a rokonok, ismerősök, barátok módszereire hallhatnak és nem a véletlenre vagy az ösztönökre szeretnék bízni a helyzetek kezelését.

Kik vagyunk?

Judit - Babaelsősegély tanfolyam

Zombori Judit Katalin

Adjunktus a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán,
Védőnő, Pszichológus, Tanácsadó, Tréningvezető. 

38 év tapasztalattal.

Minden szülő tudja, hogy van olyan, hogy dackorszak, és mindenki úgy emlegeti, mint valami rettenetes időszakot. Emiatt már van egy előzetes élményünk. “Úristen! Mi lesz ha dacos lesz a gyerek?” Úgy éljük meg, mintha ez egy rémálom lenne. Pedig nem kell, hogy rémálom legyen ez az időszak, lehet ez máshogy is csinálni, lehet sokkal jobban is kijönni ebből az állapotból! El kell hogy szomorítsunk! A dackorszak nem elkerülhető, de a megfelelő tudással igazán jól kezelhető. Ezen az előadáson megmutatjuk, hogy mire figyelj és mit tehetsz, hogy megkönnyítsd a gyermeknek és magatoknak is ezt az időszakot! 

A Tanfolyam ára

Korlátlan és örök hozzáféréssel!

 

20 napos hozzáféréssel

9.000 Ft
 • 20 napos hozzáférés
 • Online, bármikor megnézheted
 • A saját tempódban haladhatsz
 • Kérdés esetén segítünk!
 • 2 órás videós anyag
 • 38 év tapasztalattal
 • Elismert előadó és szakember
Online

Korlátlan hozzáféréssel

14.000 Ft
 • Korlátlan és örök hozzáférés
 • Online, bármikor megnézheted
 • A saját tempódban haladhatsz
 • Kérdés esetén segítünk!
 • 2 órás videós anyag
 • 38 év tapasztalattal
 • Elismert előadó és szakember
Online

Hogyan fog neked segíteni
a tanfolyam?

2 órán keresztül arra készítünk fel, hogy megértsd mi zajlik a gyermekben a dackorszak idején, milyen változásokon megy keresztül, hogyan fejlődik, és mit tehetsz, hogy segítsd őt ebben. Illetve az is fontos, hogy mit tehetsz, hogy túléljétek ezt az időszakot. Átadjuk a tudást, neked csak be kell ültetned a gyakorlatba. Tanfolyamunk átgondolt, logikusan felépített, melyet 18 részre osztottuk.

Garantáltan?

Igen. Talán olvastad az anyagainkat, és tudod, hogy csak olyat írunk és mondunk, ami neked hasznos leszBiztosak vagyunk benne, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalunk rá! Ha nem tetszik, akkor a vásárlástól számítva 14 napon belül küldesz egy e-mailt, és kérdés nélkül visszautaljuk a pénzed!

 

Fontos!

Egyedül te vagy felelős a gyermekedért és a fejlődéséért! Sem mi, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

Tehát azt nem tudjuk garantálni neked, nem is szeretnénk, hogy soha semmi hiszti nem fog előfordulni, nem fog kiborulni a pláza vagy az üzlet közepén, hogy nem lesznek konfliktusok és hatalmas sírások.

Azt viszont garantáljuk, hogy átadjuk neked azt a tudást, amire a 21. században szükséged van ahhoz, hogy mindenre felkészüljetek családként, hogy átvészeljétek ezt az időszakot, sokkal kevesebb konfliktussal, mint egyébként, és közben még a gyermek is megfelelően tud fejlődni!

De ehhez Te is kellesz. Csak akkor vágj bele ebbe a tanfolyamba, ha hajlandó vagy tanulni, és gyakorlatba ültetni a tanultakat!

Gyakran ismételt kérdések

Ha bármi kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor írj nekünk e-mailt az epelus.hu@gmail.com címre! Örömmel válaszolunk!

Jelentkezés menete:

 • Kattints a Kosárba teszem gombra!
 • Kattints a Tovább a pénztárhoz gombra!
 • Töltsd ki a számlázási adatokat!
 • Ha szeretnél céges számlát, akkor a céges adatokat se felejtsd el! (A számlánk 0% áfát tartalmaz!)
 • Válaszd ki a fizetési módot!
 • Nézd át és fogadd el az ÁSZF-et és az Adatkezelési tájékoztatót!
 • Kattints a Megrendelés elküldése gombra!

Bankkártyás fizetés esetén azonnal hozzáférsz a tanfolyamhoz, így rögtön el is kezdheted nézni.

A számlát automatikusan állítja ki a rendszer részedre, elektronikus formában, és a megadott e-mail címedre küldi ki, így nagyon figyelj, hogy biztosan jó e-mail címet adj meg!

A világon bárhonnan leadhatod a rendelésed.

A pénztár oldalon válaszd ki az országot! Ha mégsem találod valami miatt a megfelelő országot, akkor, ha teheted, adj meg másikat, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot az epelus.hu@gmail.com email címen.

A címed a számlázás miatt fontos, kiszállítani nem fogunk semmit.

A tanfolyamokat több modulból, leckéből építettük fel. Minden lecke 1 vagy 2 db videós anyagból áll, illetve a hozzá kapcsolódó letölthető pdf dokumentumokból, vagy a hozzá kapcsolódó olvasmányokból. 

A tanfolyamokat, melyekre be vagy iratkozva a Fiókodba belépve, egy Tanfolyami rendszerben tudod megnézni, ahol láthatod, hogy melyik tanfolyammal hogy haladsz, hány lecke van még hátra belőle.

A tanfolyamokat a saját tempódban tudod végezni, amikor időd, energiád és kedves van hozzá. 

Bejelentkezés után a Fiókodban a Fiókadatok alatt megtalálod a Tanfolyamot.
Itt láthatod, hogy aktuálisan melyik tanfolyamokra vagy beiratkozva, melyikkel hogy haladtál az elmúlt időszakban.

Bejelentkezés:  https://epelus.hu/fiokom/

Bejelentkezéshez segítség: https://epelus.hu/bejelentkezes-folyamata-a-tanuloi-fiokba/

A tanfolyamokat 20 napos hozzáféréssel vagy korlátlan ideig, korlátlan számban tekintheted meg. 

Írj nekünk az epelus.hu@gmail.com e-mail címre és segítünk!

Több oka is lehet:

 1. Előfordulhat, hogy nem megy végig a vásárlás. Ez bankkártyás fizetésnél fordulhat elő. Bankkártyás fizetés után, amennyiben nem kaptál visszaigazolást, nézd meg, hogy zárolta -e a bankod a vásárlásod összegét. Ha nem, akkor valami hiba történt. Ilyenkor a legjobb amit tehetsz, hogy újra végigmész a vásárlás folyamatán! 
 2. A másik ok az lehet, hogy a spam vagy a promóciók mappába érkezik a levél. Sajnos elég gyakori jelenség. Próbálj meg rákeresni a levelezőrendszeredben az Epelus.hu névre, a rendeles@epelus.hu vagy az epelus.hu@gmail.com e-mail címre.

5 sikertelen belépési kísérlet után a rendszer blokkolja az email címedet. Erre biztonsági okokból van szükség.

De ne aggódj, nincsen semmi baj!

Írj nekünk egy e-mailt az epelus.hu@gmail.com e-mail címre, és segítünk!

Az email cím pontos megadása nagyon fontos a vásárlási folyamat során, mert ezzel tudsz bejelentkezni a tanulói fiókodba. Amennyiben rossz email címet adsz meg, sem a vásárlás után kiküldött leveleket, sem a tanulói fiókodat nem éred el. Ilyenkor egy új fiókot kell létrehoznunk számodra, amihez hozzárendeljük a vásárolt tanfolyamodat.

Írj nekünk az epelus.hu@gmail.com e-mail címre és segítünk!

A korlátlan hozzáféréssel korlátlan számban, korlátlan ideig megnézheted a videós tartalmakat. Hozzáférsz a frissítésekhez és az új anyagokhoz is.

A 20 napos hozzáférés a vásárlás pillanatában, percre pontosan indul. 

Nem! A tanfolyam nem ad hivatalos képesítést, csak rengeteg hasznos tartalmat, így vizsgázni sem kell belőle.

További tanfolyamok

Epelus.hu

epelus.hu@gmail.com
rendeles@epelus.hu

Kövess minket

Partnereink

stipe_payment
Scroll to Top