epelus.hu_logo_fekvo_atmenet

Beszédindulás és Beszédfejlődés

Online Tanfolyam

Segítsd gyermeked beszédfejlődését otthon, nyugodt körülmények között, praktikus tanácsaink, játékos gyakorlati feladatlapjaink és videós útmutatóink segítségével, hogy időben és megfelelő ütemben tudjon kialakulni és megindulni a beszéde!

beszédindulás, beszédfejlődés

A Tanfolyam témakörei

Beszéd kialakulásának feltételei

Milyen összefüggés van az idegrendszer fejlődése vagy a mozgásfejlődés és a beszédfejlődés között? Milyen egyéb feltételeknek kell teljesülniük ahhoz, hogy a gyermek beszélni tudjon? Minden mindennel összefügg. Lásd át a teljes képet!

Beszédfejlődés hónapról-hónapra

Hogyan fejlődik a gyermek beszéde egyik hónapról a másikra? Mikor gügyög, gagyog, halandzsázik, mikor hány szóból áll a szókészlete, mikor érti, amit mondunk neki, és mikor fogja tudni érthetően kifejezni magát és elmondani, hogy ő mit szeretne?

Beszédfejlődési zavarok

Beszédfejlődési zavarokat elég gyakran tapasztalunk a gyermekeknél. De miért nehéz felismerni ezeket a zavarokat, és pontosan mire is kell figyelnünk?

Praktikus tanácsok otthoni fejlesztéshez

A beszédindulás, beszédfejlődés 2 órás tanfolyamon rengeteg hasznos, praktikus tanáccsal látunk el, így tudod magabiztosan, otthon is elősegíteni babád beszédfejlődését. 10 db gyakorlati, játékos feladattal, 5 db nyomtatható feladatlappal, videós útmutatóval segítjük az otthoni gyakorlásotokat.

1-3 éves kor közötti beszéd

A beszéd- és nyelvfejlődés normális üteme tág határok között változik. Nincs két egyforma gyermek, nincs két egyforma ütemű beszédfejlődés. De akkor mégis mik azok a tényezők, amiknek a fejlődésére oda kell figyelnünk?

Beszédfejlődést elősegítő tényezők

Mivel tudjuk segíteni a gyermeket abban, hogy megfelelő ütemben fejlődjön a beszéde? Mik a hátráltató tényezők, amiket semmiképp se csináljunk és amikre különösen figyeljünk? Milyen környezetet teremtsünk számára, amiben könnyebben tud fejlődni?

Megkésett beszédfejlődés

Milyen intő jelek utalnak arra, hogy megkésett beszédfejlődésről van szó? Milyen tünetei vannak a megkésett beszédfejlődésnek?

Szakember bevonása

Amennyiben eltérést tapasztalsz gyermeked beszédfejlődésében, nagyon fontos, hogy időben felkeress egy megfelelő szakembert, aki felméri, hogy elegendő -e a gyermek számára az otthoni játékos fejlesztés, vagy szükséges vizsgálatot kérni. De hogyan is néz ki egy ilyen vizsgálat, és mire lehet számítani?

gyakorlati útmutató - beszédfejlődés, beszédindítás, beszédindulás

5 db A4-es méretben nyomtatható beszédindulást segítő gyakorló feladatlap
és 10 db fejlesztő játék otthoni fejlesztésre, videós gyakorlati útmutatóval.

tematikus mondókatár - beszédfejlődés, beszédindítás, beszédindulás

A4-es méretben nyomtatható Tematikus mondókagyűjtemény, hogy elősegítsd gyermeked beszédfejlődését.

Kinek ajánljuk?

Azoknak az anyukáknak és apukáknak ajánljuk a Beszédindulás és Beszédfejlődés tanfolyamot, akik szeretnék megérteni, hogyan fejlődik gyermekük beszéde már újszülött korától kezdve. Szeretnék érteni, hogy milyen egyéb tényezők befolyásolják a beszéd kialakulását és megindulását, legyen az akár egy fizikai vagy egy külső tényező. Azoknak a Szülőknek ajánljuk az online tanfolyamot, akik szeretnék látni, hogy gyermekük éppen melyik fejlődési fázisnál tart, szeretnék tudni, hogy megfelelően fejlődik -e a gyermekük, szükségük van -e szakértő bevonására, és ha igen, akkor hogyan zajlik egy ilyen vizsgálat vagy kezelés. Azoknak a Szülőknek is ajánljuk a tanfolyamot, akik szeretnék otthon, nyugodt körülmények között segíteni a gyermeküket a fejlődésben, szeretnének időt szánni a gyakorlásra, a játékos fejlesztésre. Ebben pedig praktikus tanácsokkal, nyomtatható gyakorlati feladatlapokkal és videós útmutatókkal segítünk, hogy el tudjátok kezdeni a gyakorlást.

Kik vagyunk?

Hepp Katalin - Epelus.hu

Hepp Katalin

Gyógypedagógus-Logopédus, beszédindítás, artikulációs zavarok, diszlexia-diszgráfia-diszkalkulia terápiák, iskolai előkészítő csoportokkal való foglalkozások, beszédfeldolgozási zavarokkal küzdő gyermekek fejlesztése.

A beszéd megjelenése nem tudatos döntés eredménye. Nagyon sokszor fordulnak hozzánk azzal a Szülők, hogy szerintük mindent ért és mindent tud a gyermek, csak nem akar beszélni. A valóság az, hogy amikor a gyermek agyának és idegrendszerének fejlettsége eléri azt a bizonyos szintet, akkor meg fog jelenni a hangos beszéd. Ezt tudjuk segíteni, támogatni, de siettetni és erőltetni nem, mert nem így működik a biológia.  Ne hagyjuk annyiban, hogy a gyermek nem akar beszélni. Valójában ő igen is szeretne velünk kommunikálni, csak valamilyen részképesség még nincsen azon a szinten, vagy valamilyen akadályozó tényező még fennáll, ami miatt nem tud megjelenni és indulni a beszéd. De mit tehetünk, hogy segítsük a fejlődésben? Erre is kitérünk a tanfolyamon!

tanfolyam ára

Korlátlan és örök hozzáféréssel!

 

Korlátlan hozzáféréssel

14.000 Ft
 • Korlátlan és örök hozzáférés
 • Online bármikor megtekinthető
 • A saját tempódban haladhatsz
 • Kérdés esetén segítünk!
 • Elismert előadó és szakember
 • Gyakorlati feladatokkal
 • Otthon végezhető játékokkal
 • Nyomtatható mondókagyűjteménnyel
 • Nyomtatható játékgyűjteménnyel
Online

Garantáltan?

Igen. Talán olvastad az anyagainkat. Tudod, hogy csak olyat írunk és mondunk, ami neked hasznos leszBiztosak vagyunk benne, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalunk rá! Ha szeretnél elállni, akkor a vásárlástól számítva 14 napon belül küldesz egy e-mailt, és kérdés nélkül visszautaljuk a pénzed!

Gyakran ismételt kérdések

Ha bármi kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor írj nekünk e-mailt az epelus.hu@gmail.com címre! Örömmel válaszolunk!

Jelentkezés menete:

 • Kattints a Kosárba teszem gombra!
 • Kattints a Tovább a pénztárhoz gombra!
 • Töltsd ki a számlázási adatokat!
 • Ha szeretnél céges számlát, akkor a céges adatokat se felejtsd el! (A számlánk 0% áfát tartalmaz!)
 • Válaszd ki a fizetési módot!
 • Nézd át és fogadd el az ÁSZF-et és az Adatkezelési tájékoztatót!
 • Kattints a Megrendelés elküldése gombra!

Bankkártyás fizetés esetén azonnal hozzáférsz a tanfolyamhoz, így rögtön el is kezdheted nézni.

A számlát automatikusan állítja ki a rendszer részedre, elektronikus formában, és a megadott e-mail címedre küldi ki, így nagyon figyelj, hogy biztosan jó e-mail címet adj meg!

A világon bárhonnan leadhatod a rendelésed.

A pénztár oldalon válaszd ki az országot! Ha mégsem találod valami miatt a megfelelő országot, akkor, ha teheted, adj meg másikat, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot az epelus.hu@gmail.com email címen.

A címed a számlázás miatt fontos, kiszállítani nem fogunk semmit.

A tanfolyamokat több modulból, leckéből építettük fel. Minden lecke 1 vagy 2 db videós anyagból áll, illetve a hozzá kapcsolódó letölthető pdf dokumentumokból, vagy a hozzá kapcsolódó olvasmányokból. 

A tanfolyamokat, melyekre be vagy iratkozva a Fiókodba belépve, egy Tanfolyami rendszerben tudod megnézni, ahol láthatod, hogy melyik tanfolyammal hogy haladsz, hány lecke van még hátra belőle.

A tanfolyamokat a saját tempódban tudod végezni, amikor időd, energiád és kedves van hozzá. 

Bejelentkezés után a Fiókodban a Fiókadatok alatt megtalálod a Tanfolyamot.
Itt láthatod, hogy aktuálisan melyik tanfolyamokra vagy beiratkozva, melyikkel hogy haladtál az elmúlt időszakban.

Bejelentkezés:  https://epelus.hu/fiokom/

Bejelentkezéshez segítség: https://epelus.hu/bejelentkezes-folyamata-a-tanuloi-fiokba/

A tanfolyamokat 20 napos hozzáféréssel vagy korlátlan ideig, korlátlan számban tekintheted meg. 

Írj nekünk az epelus.hu@gmail.com e-mail címre és segítünk!

Több oka is lehet:

 1. Előfordulhat, hogy nem megy végig a vásárlás. Ez bankkártyás fizetésnél fordulhat elő. Bankkártyás fizetés után, amennyiben nem kaptál visszaigazolást, nézd meg, hogy zárolta -e a bankod a vásárlásod összegét. Ha nem, akkor valami hiba történt. Ilyenkor a legjobb amit tehetsz, hogy újra végigmész a vásárlás folyamatán! 
 2. A másik ok az lehet, hogy a spam vagy a promóciók mappába érkezik a levél. Sajnos elég gyakori jelenség. Próbálj meg rákeresni a levelezőrendszeredben az Epelus.hu névre, a rendeles@epelus.hu vagy az epelus.hu@gmail.com e-mail címre.

5 sikertelen belépési kísérlet után a rendszer blokkolja az email címedet. Erre biztonsági okokból van szükség.

De ne aggódj, nincsen semmi baj!

Írj nekünk egy e-mailt az epelus.hu@gmail.com e-mail címre, és segítünk!

Az email cím pontos megadása nagyon fontos a vásárlási folyamat során, mert ezzel tudsz bejelentkezni a tanulói fiókodba. Amennyiben rossz email címet adsz meg, sem a vásárlás után kiküldött leveleket, sem a tanulói fiókodat nem éred el. Ilyenkor egy új fiókot kell létrehoznunk számodra, amihez hozzárendeljük a vásárolt tanfolyamodat.

Írj nekünk az epelus.hu@gmail.com e-mail címre és segítünk!

A korlátlan hozzáféréssel korlátlan számban, korlátlan ideig megnézheted a videós tartalmakat. Hozzáférsz a frissítésekhez és az új anyagokhoz is.

A 20 napos hozzáférés a vásárlás pillanatában, percre pontosan indul. 

Nem! A tanfolyam nem ad hivatalos képesítést, csak rengeteg hasznos tartalmat, így vizsgázni sem kell belőle.

Epelus.hu

epelus.hu@gmail.com
rendeles@epelus.hu

Kövess minket

Partnereink

stipe_payment
Scroll to Top