epelus.hu_logo_fekvo_atmenet

Testvérek féltékenység nélkül?

Online Tanfolyam

A testvérféltékenység egy összetett, bonyolult jelenség, mely átalakítja a testet és lelket, addig nem ismert, erős, sokszor félelmet keltő érzelmek keletkeznek a “nagyobb” gyermekben, aki teljesen ki is fordulhat önmagából. 

Szülőként hogyan akadályozzuk meg, hogy elmérgesedjen a helyzet? Egyáltalán lehetséges -e testvérféltékenység nélkül felnőniük a gyerekeknek? 

Kiderítjük a tanfolyamon!

testvérféltékenység

A Tanfolyam témakörei

Ezeket és még rengeteg hasznos információt fogunk megbeszélni a tanfolyamon! Nézz bele a tanfolyam felépítésébe!

Mi is az a testvérféltékenység?

Mi is pontosan az a testvérféltékenység? Mikor beszélhetünk róla? Miért vagyis mitől alakul ki? Ezzel kezdünk!

Mit él meg legbelül a gyermek?

Mit él át a gyermek? Milyen érzések kavarognak benne? Szülőként hogyan segíthetünk neki? Megvizsgáljuk az ő nézőpontjából a helyzetet!

Hogyan javíthatunk a helyzeten?

Javíthatunk egyáltalán? Vagyis inkább úgy kérdeznénk, kell ezen a helyzeten javítanunk? Biztosan olyan rossz a helyzet, vagy lehet, hogy ez egy természetes folyamat, és hagynunk kellene? Erre is kitérünk!

A testvérféltékenység pozitív hatásai?

Pozitív? Van egyáltalán olyan hatása ennek a jelenségnek? Izgalmas kérdés, és beszélni fogunk róla, hiszen lehet, hogy Szülőként úgy éljük meg, hogy kihullik az összes hajunk, és nem bírjuk már idegekkel sem. Igyekszünk ezen a helyzeten segíteni!

Milyen hatással van a gyermekre?

Hogyan változik meg a gyermek? Milyen fizikai változások jelzik, hogy itt bizony testvérféltékenységről van szó?

Mire vágyik a gyermek?

Mik a gyermek legbelső vágyai? Mit szeretne, amikor az új jövevényre néz? Vajon minden gondolata jószándékú? Vagy aggódnunk kellene?

Milyen jelek jelzik, hogy baj van?

Van, amikor észre kell vennünk, hogy itt bizony komolyabb a baj! Vannak jelek, melyekből következtethetünk arra, hogy a "nagytesónak" rossz érzései, rossz szándékai vannak, és nekünk Szülőknek jobban kell figyelnünk!

Mit ne tegyünk?

Mi az, amit ne csináljunk, amire figyeljünk, amiből jobb ha kimaradunk. Szétválasszuk őket? Vagy hagyjuk rájuk? De mi történik, ha eldurvul a helyzet? Hogyan tudunk közbeavatkozni? Ki kezdte, miért alakult ki? Nem egyszerű, tudjuk, és segíteni szeretnénk!

Kinek ajánljuk?

Azoknak az anyukáknak, apukáknak és nagyszülőknek ajánljuk a tanfolyamot, akik szeretnék megérteni, mi zajlik le a “nagyobbik” gyermekben, amikor megérkezik a kistestvér. Szeretnének előre felkészülni, és a gyermeket is felkészíteni, hiszen rengeteg negatív hatása lehet annak, ha a gyermeket váratlanul, vagy nem megfelelő felkészítés után éri a sokk, hogy bizony ezentúl már nem csak ő kapja anya és apa osztatlan figyelmét, osztozkodni kényszerül. 

Azoknak a szülőknek is ajánljuk a tanfolyamot, akik már hazaérkeztek a kistestvérrel, és a nem várt reakciókat és figyelmeztető jeleket már megtapasztalták. Érdemes végignézniük a tanfolyamot, mert megtudhatják, hogy mit él meg éppen a gyermekük, és  a helyzetet az ő nézőpontjából szemlélhetik. Ezenkívül rengeteg javaslatot is hozunk, amivel javíthatók vagy megelőzhetők a kellemetlen, konfliktusokkal, kiabálással, veszekedéssel és verekedéssel teli mindennapok.

Kik vagyunk?

Judit - Babaelsősegély tanfolyam

Zombori Judit Katalin

Adjunktus a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán, Védőnő, Pszichológus, Tanácsadó, Tréningvezető. 38 év tapasztalattal!

Óriási boldogság egy pár életében, amikor megszületik a kisbabájuk. A férfi és nő párosból egy teljesebb család lesz. Általában az első baba megszületése sem egy egyszerű történet, de az életük tovább bonyolódik akkor, amikor egy újabb babát vállalnak, vagy esetleg többet. A Testvérféltékenység tanfolyamon beszélünk a bekövetkező változásokról, a különböző élethelyzetekről, a felmerülő problémákról, ezeknek a kezeléséről és a “nagytesó” felkészítéséről is.

tanfolyam ára

Korlátlan és örök hozzáféréssel!

 

Korlátlan hozzáféréssel

7.000 Ft
 • Korlátlan és örök hozzáférés
 • Online bármikor megtekinthető
 • A saját tempódban haladhatsz
 • Kérdés esetén segítünk!
 • Elismert előadó és szakember
 • 38 év tapasztalattal
Online

Garantáltan?

Igen. Talán olvastad az anyagainkat. Tudod, hogy csak olyat írunk és mondunk, ami neked hasznos leszBiztosak vagyunk benne, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalunk rá! Ha szeretnél elállni, akkor a vásárlástól számítva 14 napon belül küldesz egy e-mailt, és kérdés nélkül visszautaljuk a pénzed!

Gyakran ismételt kérdések

Ha bármi kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor írj nekünk e-mailt az epelus.hu@gmail.com címre! Örömmel válaszolunk!

Jelentkezés menete:

 • Kattints a Kosárba teszem gombra!
 • Kattints a Tovább a pénztárhoz gombra!
 • Töltsd ki a számlázási adatokat!
 • Ha szeretnél céges számlát, akkor a céges adatokat se felejtsd el! (A számlánk 0% áfát tartalmaz!)
 • Válaszd ki a fizetési módot!
 • Nézd át és fogadd el az ÁSZF-et és az Adatkezelési tájékoztatót!
 • Kattints a Megrendelés elküldése gombra!

Bankkártyás fizetés esetén azonnal hozzáférsz a tanfolyamhoz, így rögtön el is kezdheted nézni.

A számlát automatikusan állítja ki a rendszer részedre, elektronikus formában, és a megadott e-mail címedre küldi ki, így nagyon figyelj, hogy biztosan jó e-mail címet adj meg!

A világon bárhonnan leadhatod a rendelésed.

A pénztár oldalon válaszd ki az országot! Ha mégsem találod valami miatt a megfelelő országot, akkor, ha teheted, adj meg másikat, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot az epelus.hu@gmail.com email címen.

A címed a számlázás miatt fontos, kiszállítani nem fogunk semmit.

A tanfolyamokat több modulból, leckéből építettük fel. Minden lecke 1 vagy 2 db videós anyagból áll, illetve a hozzá kapcsolódó letölthető pdf dokumentumokból, vagy a hozzá kapcsolódó olvasmányokból. 

A tanfolyamokat, melyekre be vagy iratkozva a Fiókodba belépve, egy Tanfolyami rendszerben tudod megnézni, ahol láthatod, hogy melyik tanfolyammal hogy haladsz, hány lecke van még hátra belőle.

A tanfolyamokat a saját tempódban tudod végezni, amikor időd, energiád és kedves van hozzá. 

Bejelentkezés után a Fiókodban a Fiókadatok alatt megtalálod a Tanfolyamot.
Itt láthatod, hogy aktuálisan melyik tanfolyamokra vagy beiratkozva, melyikkel hogy haladtál az elmúlt időszakban.

Bejelentkezés:  https://epelus.hu/fiokom/

Bejelentkezéshez segítség: https://epelus.hu/bejelentkezes-folyamata-a-tanuloi-fiokba/

A tanfolyamokat 20 napos hozzáféréssel vagy korlátlan ideig, korlátlan számban tekintheted meg. 

Írj nekünk az epelus.hu@gmail.com e-mail címre és segítünk!

Több oka is lehet:

 1. Előfordulhat, hogy nem megy végig a vásárlás. Ez bankkártyás fizetésnél fordulhat elő. Bankkártyás fizetés után, amennyiben nem kaptál visszaigazolást, nézd meg, hogy zárolta -e a bankod a vásárlásod összegét. Ha nem, akkor valami hiba történt. Ilyenkor a legjobb amit tehetsz, hogy újra végigmész a vásárlás folyamatán! 
 2. A másik ok az lehet, hogy a spam vagy a promóciók mappába érkezik a levél. Sajnos elég gyakori jelenség. Próbálj meg rákeresni a levelezőrendszeredben az Epelus.hu névre, a rendeles@epelus.hu vagy az epelus.hu@gmail.com e-mail címre.

5 sikertelen belépési kísérlet után a rendszer blokkolja az email címedet. Erre biztonsági okokból van szükség.

De ne aggódj, nincsen semmi baj!

Írj nekünk egy e-mailt az epelus.hu@gmail.com e-mail címre, és segítünk!

Az email cím pontos megadása nagyon fontos a vásárlási folyamat során, mert ezzel tudsz bejelentkezni a tanulói fiókodba. Amennyiben rossz email címet adsz meg, sem a vásárlás után kiküldött leveleket, sem a tanulói fiókodat nem éred el. Ilyenkor egy új fiókot kell létrehoznunk számodra, amihez hozzárendeljük a vásárolt tanfolyamodat.

Írj nekünk az epelus.hu@gmail.com e-mail címre és segítünk!

A korlátlan hozzáféréssel korlátlan számban, korlátlan ideig megnézheted a videós tartalmakat. Hozzáférsz a frissítésekhez és az új anyagokhoz is.

A 20 napos hozzáférés a vásárlás pillanatában, percre pontosan indul. 

Nem! A tanfolyam nem ad hivatalos képesítést, csak rengeteg hasznos tartalmat, így vizsgázni sem kell belőle.

Epelus.hu

epelus.hu@gmail.com
rendeles@epelus.hu

Kövess minket

Partnereink

stipe_payment
Scroll to Top