Gondoskodom magamról csomagajánlat – Teendők várandósság alatt, Szétnyílt hasizom regeneráció, Szülés utáni depresszió

27 400 Ft

Teendők a várandósság alatt, Felkészülés a szülésre - online tanfolyam

Teendők A Várandósság Alatt,
Felkészülés A Szülésre

Azoknak a jelenlegi és leendő kismamáknak ajánljuk, akik szeretnének felkészülni az előttük álló feladatokra, teendőkre, a szülés folyamatára, annak nehézségeire, szépségeire. Szeretnék megérteni és látni az egész folyamatot, hogy melyik időszakban mire számíthatnak, és előre szeretnék megtervezni az elkövetkező hónapok történéseit!

Szülés utáni depresszió és párkapcsolati kihívások kezelése - online tanfolyam

Szülés Utáni Depresszió És Párkapcsolati Kihívások – Online Tanfolyam

Megszületett a kisbabátok. Most kellene a legboldogabbnak lenni a világon, de a földöntúli boldogság elmaradt? Sőt, negatív, rossz érzések gyötörnek? Úgy érzed a párkapcsolatod is kezd szétesni? Ne aggódj, ez teljesen rendben van, nem vagy ezzel egyedül! Segítünk megérteni, mi is zajlik most benned és mutatunk néhány gyakorlatot, melyek segítenek neked a mindennapokban!

Szétnyílt hasizom regeneráció - videós edzésterv

Szétnyílt Hasizom Regeneráció - Online Edzésterv

Tudtad, hogy a szétnyílt hasizom problémája minden anyukát érint? Te is közéjük tartozol? Szerencsére ez a probléma nem végleges! Tudj meg többet! ››

Teendők a várandósság alatt, Felkészülés a szülésre – online tanfolyam
Azoknak a jelenlegi és leendő kismamáknak ajánljuk, akik szeretnének felkészülni az előttük álló feladatokra, teendőkre, a szülés folyamatára, annak nehézségeire, szépségeire. Készülj fel velünk!

Szétnyílt Hasizom Regeneráció – Online Edzésterv 
Tudtad, hogy a szétnyílt hasizom problémája minden anyukát érint? Te is közéjük tartozol? Szerencsére ez a probléma nem végleges!

Szülés utáni depresszió és párkapcsolati kihívások kezelése – online tanfolyam 
Megszületett a kisbabátok. Most kellene a legboldogabbnak lenni a világon, de a földöntúli boldogság elmaradt? Sőt, negatív, rossz érzések gyötörnek? Ne aggódj, ez teljesen rendben van, nem vagy ezzel egyedül!

Ez is érdekelhet...

Bevásárlókosár
Scroll to Top